17 Юни, 2016 01:15 2 012 0

Чарли Шийн: ХИВ ме промени

  • чарли шийн-
  • хив-
  • промени

Той призна, че се е подложил на ново лечение, за което смята, че е бъдещето за лечение на вируса

Холивудският актьор Чарли Шийн заяви, че се е подложил на нов вид лечение срещу ХИВ, съобщи „Сън“.

Шийн обяви, че е ХИВ позитивен в края на миналата година. Той се е заразил с вируса още през 2011 г. Актьорът разказва за иновативното лечение, на което се подлага в момента.

„Току ще приключих осмата седмица от лечението си. За разлика от дневния коктейл от хапчета, имащ негативни странични ефекти, сега пия по един коктейл на седмица. Нямам мигрена, нито проблеми със стомаха. Аз наистина вярвам, че това е бъдещето в борбата с ХИВ.

В момента съм на диета. Вече не пия толкова. Просто се събудих един ден и реших, че заслужавам нещо по-добро. Започвам да се чувствам по-добре“, заявява Шийн.

Той заявява, че се е превърнал „опитно морско свинче“ за новия метод за лечение на заболяването. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА