Last news in Fakti

22 Август, 2016 11:13 5 800 3

BMW X4 ще се ъпдейтва самò

  • bmw-
  • x4

Концептуалната версия на малкото баварско всъдеходно купе беше показана през 2013 година на автомобилното изложение в Шанхай. От този момент не измина много време и BMW извади готова серийна версия, която вече е по пазарите, а както става ясно сега, баварците са готови да представят и следващото поколение на модела.

Втората генерация на Х4 ще разполага с редица важни новости. Преди всичко в BMW разработват абсолютно нова платформа, която ще залегне в основата както на бъдещото Х4, така и на следващото Х3. Идеята за създаване на изцяло нова архитектура цели да позволи разработката на изцяло електрически версии на тези кросоувъри.

Любителите на традиционни двигатели с вътрешно горене също няма да са разочаровани, защото новото Х4 ще се предлага и със стандартни ДВГ, най-мощният от които ще е шестцилиндров мотор с мощност 400 конски сили. Още една интересна новост, която ще видим в следващото Х4, е свързана с електрониката на автомобила. Тя ще бъде способна автоматично да се обновява веднъж на три години.

Това решение ще позволи да бъдат увеличени възможностите на мултимедийната система, както и на различните електронни помощници, без да се изменя нищо по конструкцията на автомобила. Подобна система беше реализирана на Tesla Model S, а сега и баварците искат да интегрират подобна.

А що се касае до външността на автомобила, радикални промени не се очакват. Всъдеходното купе ще запази разпознаваемите си черти, като ще бъдат променени и модернизирани основни екстериорни елементи като фарове, брони и радиаторна решетка.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 FАКЕ

    1 1 Отговор
    Чакаме Бмв най накрая да произведат бърз и красив автомобил , някога ... По принцип мисля че е невъзможно .

    Коментиран от #2

  • 2 всички

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "FАКЕ ":

    чакате,но няма да се случи!Аз съм скромен искам само надежден автомобил,но мечти.....
  • 3 Бай Шиле

    0 1 Отговор
    Както би казал Бай Ристо: "I'm no like."