10 Септември, 2016 11:39 3 422 4

Pagani отзовава... 32 коли

  • pagani-
  • huayra-
  • отзоваване
Pagani отзовава... 32 коли - 1

Национална служба за безопасност на пътното движение (NHTSA) е издала предписание за отзоваването на 32 автомобила на Pagani Huayra заради възможен проблем с въздушните възглавници, става ясно от уебсайта на организацията. Причина за кампанията обаче този път не е продукцията на дежурния виновник Takata Corporation.

Според NHTSA еърбегът на водача "може да не е фиксиран адекватно към волана и да не се отвори правилно". Американските експерти смятат, че в случай на катастрофа въздушната възглавница по-скоро би причинил наранявания, отколкото да предпази шофьора.

Засегнатите автомобили са произведени между април 2014 и юли 2016 г. Собствениците им ще трябва ги закарат при някой от дилърите на италианския производител, където механиците да сменят крепежните елементи на еърбеговете към воланите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Добре че не си взех :)))

    Коментиран от #4

  • 2 миии

    0 0 Отговор
    Национална служба за безопасност на пътното движение (NHTSA).......

    Редно е да напишете на чия държава е тая нац. служба, щото ако по-надолу не пишеше "американските експерти"........
  • 3 авто

    0 0 Отговор
    Като се има на предвид педантичноста на г-н Пагани и инжинерния му екип (Признати за гении на автомобилостроенто) не бих приел мнението на някаква си тъпа американска агенция (която мрази европейските автомобилостроители) за сериозно. По принцип за да са компетентни първо трябва да се научат да проектират коли , а в америка не го могат това.
  • 4 Al Durupa

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Въй, човек! Вчера тъкмо взимах една на тънкана от една автокъща, добре, че се обади един приятел.