18 Септември, 2016 11:49 2 116 0

3D работилница за сувенири на COPI’S в Интер Експо Център

  • иец-
  • copi’s-
  • изложение

Събитието ще се проведе на 7 октомври в дните на изложението за печат и реклама

3D работилница за сувенири на COPI’S в Интер Експо Център - 1

Една от най-често коментираните технологии в последно време е 3D принтирането. Иновативното изобретение се оказва полезно за хора от напълно различни професионални среди, като същевременно буди интерес дори и у тези, които не познават възможностите му. В България достъп до технологията може да се намери в първата у нас прототипираща работилница Smart Fab Lab, където архитекти, дизайнери и студенти експериментират с технологията.

За втора година нейно умалено копие ще се пренeсе в Интер Експо Център в дните на изложението за печат и реклама COPI’S. На 7 октомври архитектите от Smart Fab Lab организират 3D работилница и семинар за изработване на сувенири.

Гост-лектори от сферата на дизайна, дигиталната фабрикация и музейната сфера ще представят различни начини за производство и продажба на сувенири.

Може ли една организация да дофинансира дейността си чрез продажба на сувенири и как да се възползваме максимално от уменията на дизайнерите, ще бъдат сред водещите въпроси в дискусията.

Smart Fab Lab ще награди и най-добре представилия се екип с участие в курса си за дигитално прототипиране FORMAKING.

COPI’S е с вход свободен и ще се проведе от 5 до 7 октомври, а допълнителна информация за всички събитията може да откриете на http://www.copi-s.com


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА