28 Септември, 2016 10:25 1 006 0

Лудогорец мечтае за престижна победа в Шампионската лига

  • лудогорец-
  • мечтае-
  • престижна-
  • победа-
  • шампионска лига-
  • псж

Разградчани са в очакване на втория си мач от груповата фаза срещу именития ПСЖ

Лудогорец мечтае за престижна победа в Шампионската лига - 1
Снимка: БТА

Лудогорец се изправя срещу френския колос Пари Сен Жермен в сблъсък от втория кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Убедителното представяне на разградчани в първия мач срещу Базел и равенството 1:1 на "Санкт Якоб Парк", както и добрите мачове в квалификациите крепят големите им надежди за още по-големи успехи отпреди.

Сериозните очаквания към "орлите" са подкрепени и от слабата форма, в която се намира предстоящият съперник. Парижани са доста неубедителни след като бяха поети от новия треньор Унай Емери през лятото и резултатите сами показват това - две загуби и равенство в последните пет мача във Франция, където преди това цареше тяхната тотална хегемония.

Очаква се старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев да заложи на капитана си Светослав Дяков и Абел Анисе в центъра на терена, а най-вероятно двамата ще бъдат подпомагани от Марселиньо. На вратата ще застане Владислав Стоянов, който в крайна сметка беше предпочетен пред Милан Борян. Пред него ще се наредят Йордан Минев, Козмин Моци, Паломино и Натанаел или Лукас Саша.

Треньорът на ПСЖ Унай Емери пък ще стартира в центъра на защитата с бразилците Тиаго Силва и Маркиньос. По всяка вероятност десен бек ще бъде Серж Орие, който бе осъден на месец затвор за нападение над поли­цай. В позицията на ляв бек ще е добре представящият се напоследък Максуел, а се очаква сред титулярите да се завърне и Марко Верати. Той ще си партнира в средата на терена с Матюиди и новото попълнение Криховяк. Лукас Моура, Кавани и Ди Ма­рия ще оформят атакуващо­то трио на парижани.

Лудогорец – ПСЖ, сряда, 21:45 часа, стадион „Васил Левски”, София

Вероятни състави:

Лудогорец: Вл. Стоянов, Й. Минев, Моци, Паломино, Натанаел, Дяков, Анисе, Мисиджан, Марселиньо, Вандерсон, Кафу

Старши треньор: Георги Дерменджиев

Пари Сен Жермен: Ареола, Орие, Маркиньос, Тиаго Силва, Максуел, Криховяк, Матюиди, Верати, Ди Мария, Лукас Моура, Кавани

Старши треньор: Унай Емери


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА