7 Октомври, 2016 21:27, обновена 7 Октомври, 2016 23:42 5 624 5

България полетя, но се приземи бързо срещу Франция

  • франция-
  • българия-
  • квалификация-
  • стад дьо франс-
  • мондиал 2018-
  • световно първенство

Франция победи националите ни като домакин с 4:1

България полетя, но се приземи бързо срещу Франция - 1
Снимка: БТА/АР

Националният отбор по футбол на България загуби тежко от домакина Франция с 1:4 на "Стад дьо Франс" в квалификационна среща от група "А" по пътя към Мондиал 2018.

Михаил Александров даде мечтаното начало за "трикольорите", реализирайки в 6-ата минута от дузпа, но след това "петлите" тотално обърнаха развоя на мача с попадения на Гамейро (23', 59'), Пайе (26') и Гризман (38').

90+3' - Край на мача. Франция победи България с 4:1

77' - Нова скоростна атака на домакините завършва с удар по земя на Блез Матюиди, който среща страничната греда.

Французите поуспокоиха темпото в последните минути с оглед солидния аванс, който натрупаха.

58' - Гол за Франция - 4:1! Пайе и Фризман "разсякоха" отбраната на "трикольорите", поднесоха толката на Кевин Гамейро, който от непосредствена близост заби топката в мрежата.

57' - Топовен удар от ждроп на Пол Погба от около 25 метра профучава покрай лявата греда на българския страж, който само изгледа кълбото.

51' - Французите постепенно затягат обръча пред вратата на Владо Стоянов и все по-лесно и все по-често достигат до наказателното ни поле. Българските футболисти губят топката при най-лекия натиск от страна на възпитаниците на Дешан.

48' - Добра възможност за домакините в първите минути на второто полувреме. Удар с глава на Кошчелни минава встрани от българската врата. Единствено късметът лиши французите от четвърти гол.

45' - Начало на втората част!

45' - Край на първата част. Франция води с 3:1.

41' - Добра възможност за България, но удар на Ивелин Попов лети високо над вратата. Марселиньо се справи с двама защитници на Франция, топката достигна до съотборника му, но в крайна сметка резултатът остава непроменен.

38' - Трето попадение за "петлите" - 3:1! Антоан Гризман се възползва от груба грешка на Димитър Пиргов и необезпокояван "разстреля" Стоянов.

30' - Надмощието на домакините в последните 20 минути е смазващо. Възпитаниците на Петър Хубчев почти не задържат топката във свое владение, докато съперникът разиграва свободно в центъра на терена, организирайки атака след атака.

26' - Ново попадение за Франция - 2:1! Димитри Пайе центрира отдясно км Гризман, последният не успя да играе с топката, но въпреки това тя влетя във вратата на Стоянов.

23' - Гол за Франция - 1:1! Кевин Гамейро възстановява равенството с прецизен изстрел с глава, след като беше изпуснат от Александър Александров.

14' - Французите разиграват продължително в центъра на терена, след което пробват изостряне на атаката по фланга, но комбинацията им е спряна от българската защита.

9' - Шанс за домакините от Франция, но Димитър Пиргов е на мястото си. Бранителят блокира изстрел на Кевин Гамейро, който бе изпуснат непокрит пред Владислав Стоянов.

6' - ГОЛ! Михаил Александров изпраща топката в долния десен ъгъл на Юго Лорис, тя срещна вътрешната част на гредата и влетя в мрежата - 0:1 за България!

5' - ДУЗПА ЗА БЪЛГАРИЯ! Георги Миланов е повален в наказателното поле след серия от хубави финтове.

4' - Свободен удар за Франция, но центрирането на Димитри Пайе се разминава с всички в наказателното поле и опасността пред българската врата преминава.

Съставите на двата тима:

Франция: Лорис, Курзава, Варан, Погба, Гризман, Пайе, Гамейро, Матюиди, Сисоко, Саня, Косчелни

Старши треньор: Дидие Дешан

България: Стоянов, Ст. Попов, Ал. Александров, М. Александров, Костадинов, Ив. Попов, Марселиньо, Пиргов, Г. Миланов, Ж. Миланов, Дяков

Старши треньор: Петър Хубчев

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 перукера

    0 0 Отговор
    За съжаление, ще ни спукат от бой и срама, ще е голям! По добре да пратим някой клубен отбор от челната тройка на първенството, ще се представи по-достойно от тия балеринки!
  • 2 Питър

    0 0 Отговор
    Второто полувреме-още три гола!Некадърници!Оставки на треньорите!
  • 3 Гост

    0 0 Отговор
    Срам и Резил...... Още от мача с Люксембург се видя, че за нищо не стават............Най добре е да ги разпуснат...............
  • 4 AUDI

    0 0 Отговор
    НЯМАМ НИКАКВА ПРЕДСТАВА ЗАЩО ИМАМЕ "НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ПО ФУТБОЛ"!!!
    ЗАКРИВАНЕ ВЕДНАГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 5 Гацо Бацов

    0 0 Отговор
    Само ако дойдат в бацова ма'ала, "петлите" могът да отидат на "дръвника". Нека от БФС-то решата мача да се играе на Махелно тепе.