18 Октомври, 2016 10:03 19 396 19

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • лукс-
  • жилища

Плавно и стабилно. Така може да се определи сегментът на луксозни имоти през тази година. Цените растат плавно и на пазара отново се появиха апартаменти за милиони. Другото ново е, че в някои райони на София се оформят нови луксозни комплекси, като например в Изгрев, коментират анализатори.

Ето и 5-те най-скъпи  предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg

1. Център (София) – 1 300 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с разгъната застроена площ от 253 кв.м. Намира се в красива и аристократична сграда в сърцето на София, намираща до Народния театър „Иван Вазов”. Сградата, построена през 1914 г., е обявена за Паметник на културата. Състои се от антре, просторен хол с камина и тераса с панорама към градинката на Народния театър, пет отделни помещения, оборудвана кухня, две бани с тоалетни една от които е с душ кабина, а другата с вана с джакузи.

2. Лозенец (София) – 1 150 000 EUR (виж повече)

Мезонетът е с площ от 450 кв.ми е разположен в близост до спирка на метро, Южния парк и хотел „Кемпински”. На разположение на бъдещия собственик освен просторен хол и трапезария, са също така тераса с барбекю, зимна градина. Съществува опция за троен подземен гараж.

3. Изток (София) – 1 110 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент, чиято разгъната застроена площ е 360 кв.м, се намира в сграда построена през 2009 г. Намира се на метри от Борисовата градина, заобиколена от много зеленина. Холът е с френски прозорци, кухня с трапезария, родителска спалня и още две спални. Около целият апартамент има тераса с вградено отопление.

4. Лозенец (София) – 750 000 EUR (виж повече)

4-стайният апартамент в Лозенец е с площ 278 кв.м. Разположен е на първия етаж от нова сграда, построена през 2016 г. Жилището се състои от дневна в кухненски бокс, голяма спалня с баня и тоалетна, две детски стаи с баня и тоалетна и самостоятелна тоалетна, дрешници и сервизно помещение. Таваните са с височина 3 м.

5. Център (София) – 1 000 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент, чиято площ е 238 кв.м, се намира в сграда от 1936 г. в близост до Борисовата градина, Софийският университет Климент Охридски, метростанция. Състои се от входно антре, дневна, 5 стаи, кухня, две бани и тоалетни, 3 балкона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nkavrakov

    0 0 Отговор
    И отново ..... надуваме имотното балонче за тези които още не са разбрали.
    Един съвет... не теглете ипотечни кредити в момента ...до няколко години ще бъдете приятно изненадани...

    Коментиран от #11

  • 2 ФАСФФГ

    1 0 Отговор
    за тия пари от 1 вия имот,ако квадратният метър е 1500 лв можеш да купиш 20 апартамента с квадратура от 70 кв/м
  • 3 гост

    1 0 Отговор
    Тези апартаменти се продават от много години и никой няма интерес към тях
  • 4 Гост

    0 0 Отговор
    Да, даже сега са SOFIBOR е отрицателен
    http://www.bnb.bg/FinancialMarkets/FMSofibidAndSofibor/
    Поне малко ъкъл да имаш и ти става ясно, че такова нещо като отрицателна лихва не е на добре.

    Такова изпукване ще има през ръцете, че свят ще им се извие.
  • 5 виличката

    1 0 Отговор
    За 2 милиона лева такава къщичка на морето може да се спретне, че въобще няма база за сравнение със шопско - ще остане лев и за бентли !
  • 6 Уфф

    0 0 Отговор
    В поне две от обявите виждам признаци на клинична шизофрения, а в останалите, нескрита грандомания, умножена по броя на квадратните метри +30% надценка за стени и общи части.
    От два месеца се опитвам да продам 90 м2 стара тухла (1942) за едни 85 000Е и само огледи и подсмърчане дали можело коментар или отложено плащане!?!
    Хем карат десетгодишни коли, хем искат да живеят в Центъра. Няма смисъл бе хора...Стойте си кротко и не създавайте трафик из градо.

    Коментиран от #16

  • 7 пишман купувач

    0 0 Отговор
    Уфф - я дай обявата :)

    Коментиран от #9

  • 8 стилмоп

    0 0 Отговор
    клуб 200 евро/кв.м как сте?Купихте ли?Имаше едни умници,които потънаха с Кораба на Техния Банкрут съкратеноКТБ
  • 9 Уфф

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "пишман купувач":

    Идеята ми е, че пазара е далеч дори от моите очаквания. А поради факта, че всеки брокер ме питаше дали не го давам под наем, реших да го постегна още малко, един климатик и една маса в кухнята и другия месец излизам на пазара :-) 300 евро широк център, ремонтиран, обзаведен и саниран, с малко ш...на но ремонтирана баня.
  • 10 Брокера

    1 0 Отговор
    Много ме кефят. Как може да продаваш имот 1.3 млн. евро и да сложиш 7 снимки, от които 4 са на Народния театър, а останалите на фасадата. Цената отразява мокрите сънища на продавача, но трябва да има малко връзка с реалността все пак.
  • 11 коцев 78

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "nkavrakov":

    какво имаш предвид???
    каква е перспективата относно ипотечните кредити

    Коментиран от #12, #15

  • 12 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "коцев 78":

    Каква може да е перспективата точно на ипотечните кредити в България? И тук, както е навсякъде в родните браншове няма реална пазарна цена на продукта. Има картелни споразумения и липса на държавен регулатор. Затова тенденциозно имаме най-високите ипотечни лихви в ЕС и това няма да се оправи в обозримо бъдеще. Няма кой да го оправи, при липсата на нормално функциониращ пазар.
    По-скоро номер едно прогнозира все пак пазарна реакция спрямо ценовото равнище, отколкото спрямо ипотечният пазар....но това го чакаме от много години да се случи, а то все не идва. Държавата много лесно може да сложи ред във всичко, но надали ще го направи, защото просто държава няма. Така, че по-скоро е въпрос на късмет, отколкото на прогноза, да излезеш възможно най-малко прекаран от цялата схема.
    Успех!
    П.С.
    Ако не си се запознал, осведоми се за погасителните планове по кредитите в частта главница/лихва по месеци.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Гост

    0 0 Отговор
    Да искаш 5000евро на кв.м за апартамент в София, било то и на жълтите павета трябва да не си съвсем наред. Чудя се на агенциите как са се навили да продават мечтите на някакви откачалници. Да не говорим, че половината от показаните имоти са за ремонт, а някой са без асансьор.
  • 15 nkavrakov

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "коцев 78":

    Нещата са много прости :
    1 В момента в цял свят се печатат пари като целта е да се обезценят спестените пари на хората и те да започнат да ги харчат като така стимулират икономиката и започне разтеж като основно капиталите пак ще се съсредоточат в едни богати хора.
    2, От тук банките свалят лихвените проценти за да започнат хората да теглят кредити като измамно им дават ниски лихви едва ли не пари ей така даром.
    3, От това печатане се вдигат ударно цените на имотите - забележете ударно и за кратко време те стават изключително скъпи.
    4 Следващият момент е вдигането на цените и инфлациата която следва от това печатане като парите на спестителите губят стойността си и се преразпределят пак там при богатите.
    Затова сега банките така услужливо ви предлагат кредити - изтеглите ли ги сега след 4 - 5 години ще вдигнат ударно лихвата и сте на улицата.
  • 16 НЕразбирач

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Уфф":

    Човече, какви 85000евро за жилище от 1942г. ?! Такива сте ми най-интересни...Да не е и то като това, дето е най-скъпото: "Красиво стълбище Ви отвежда към ПЕТИЯ етаж" - колко мило!
    Да коментирам ли конструкцията или просто да изчакаме едно прилично земетресение (ВИНАГИ е само въпрос на време - а цикличността на събитията говори за недалечно бъдеще). Сигурно имаш сменени инсталации (ел, ВиК, топло), сигурно имаш топлоизолация и здрава дограма?! ИМАШ ЛИ - та се изсилвате като че ли е съвременен градеж?!
    Иначе си катери стълбичките като ония ахмаци, дето продават, но ще си останат собственици на най-скъпото жилищенце от статията...
    Сегментът "луксозни имоти" съществува и е "друга бира", но "най-скъпият" от 1914г. хич, ама ХИЧ не попада в категорията! "Луксозните" по ония квартали в подножието на Витоша, дето нямат улици и канализация - СЪЩО НЕ ПОПАДАТ!
    Пийте си хапчетата!
  • 17 xaxa

    0 0 Отговор
    5-тия апартамент 1 милион евро хахаха за тая стара съборетина само понеже е в центъра на София няма шанс такива пари да дам за апартамент с 1 милион може да си направиш много хубава къща в някой тих район на България и да си купиш една стабилна кола :)
  • 18 дхгфхфг

    0 0 Отговор
    Не ги мислете тия апартаменти, те се продават от много време и ще се продават още много време, докато не се яви някой, който ще си изпере парите с тях :)
  • 19 broker

    0 0 Отговор
    Такива цени има в Париж и Рим , но не и в София . Аз съм брокер и това според мен , са нереални цени .