18 Декември, 2016 07:45 2 773 4

7-те фаворита за следващ Джеймс Бонд

  • джеймс бонд-
  • актьори-
  • фаворити

Много класни актьори се спрягат за ролята

Ролята на Джеймс Бонд е една от най-желаните в света на киното. След като Даниел Крейг обяви, че се оттегля от поредицата, спекулациите за това кой ще е неговият заместник не спират. За това и The Week ни представя 7-те основни кандидати за ролята.

Джеймс Нортън

Нортън показа актьорските си възможности в телевизионни продукции като „Happy Valley“, „Война и мир“ и „Гранчестър“. Той се дипломира в „Кеймбирдж“ през 2007 г. Преди това учи в католическо училище в Йоркшир. Упреква подкрепата на медиите към актьори с изтъкнато потекло като Бенедик Къмбърбач и Еди Редмейн.

Ейдън Търнър.

Ирландският актьор изглежда призован да следва стъпките на своя сънародник Пиърс Броснън. Играл е вампир в „Да бъдеш човек“ и джудже в „Хобит“. Най-известен е обаче с ролята си в сериала „Полдарк“.

Том Харди.

Той вече е част от топ актьорите на Холивуд. Харди се утвърди като голяма звезда с „Лудия Макс; Пътят на Яростта“. През тази година беше номиниран за Оскар за поддържаща роля за играта си в „Завръщането“. Играл е още в „Черния рицар: Възраждане“ и „Генезис“. Може ли да има по-добра визитка?

Джак Хюстън.

Известен е с ролите си в „Престъпна империя“ и „Да убиеш любимата си“. Той идва от семейство на актьори. Анджелика Хюстън му е леля. Вече имаше и роля в голям филм като „Бен Хур“. Доста хора го фаворизират за ролята.

Идрис Елба.

Цветнокож Джеймс Бонд? Защо пък не? Доста хора отхвърлят тази възможност. Барбара Борколи обаче ще е шеф на кастинга и тя определено харесва Елба. Той направи пробив със сериала „Лутър“. В момента се счита за един от най-добрите британски актьори.

Том Хидълстън.

Изигра прекрасно ролята на агент в „Нощен мениджър“. Набра популярност с ролята си на злодей във филмите на „Марвел“. Един от любимците на Великобритания. От доста време го определят като фаворит за ролята. Изглежда, че има всичко необходимо за нея. Предстои да видим дали това е така.

Том Хюс

Хюс нашумя със сериала „Виктория“. Изявява се основно в театъра. Счита се обаче, че е един от любимците на екипа по кастинга. Той вече е играл агент във филма „Играта“. Не е точно голям фаворит за ролята. Изборът за нея обаче винаги е неочакван.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гошо

    2 0 Отговор
    Само пикльовци!!!!! Бонд е голям!!!!!!
  • 2 Никой

    3 0 Отговор
    До момента мисля, че Даниел Креиг беше най-добрият Бонд
  • 3 киноман

    1 0 Отговор
    Даниел Крейг, Колин Фарел.....
  • 4 кукуруку

    1 0 Отговор
    мисля, че най-добрият досега е Д. Крейг, другите бяха прекалено лъскави, като топ модели и манекени, а пък Колин Фарел е добър актьор и става едва ли не за всичко, но пък е много красив, за да бъде убедителен като откровен убиец?