8 Януари, 2017 02:45 1 364 0

Наоми Кембъл ще се подлага на хипноза

  • кембъл-
  • хипноза-
  • цигари-
  • зависимост
Наоми Кембъл ще се подлага на хипноза - 1
Снимка: БТА/АР

Световноизвестната манекенка Наоми Кембъл ще се опита да откаже цигарите с помощта на хипнотични сеанси, съобщава Контактмюзик. 46-годишната красавица дала новогодишното обещание през 2017-а да загърби вредния си навик. Тя успяла да стане въздържател и да не близва и капка алкохол, но отказването на цигарите се оказала много по-трудна задача за нея.

В интерес на истината Наоми направила няколко опита в тази насока, но те се оказали неуспешни. Пробвала с никотинови лепенки и други средства, но накрая заложила на хипнотерапията.

По време на интервю в телевизионното чат шоу „The view“ Кембъл довери, че пуши много по-малко, отколкото преди, но все пак би желала окончателно да загърби тютюневия дим.

„Човек се учи от грешките си и трябва непрекъснато да се усъвършенства“, изтъкна манекенката. Тя възнамерявала също през новата 2017-а да продаде някои от ненужните си дрехи и събраните средства да предаде на благотворителни организации.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА