Last news in Fakti

8 Януари, 2017 01:31 2 313 2

Американец купи 1000 вестника, за да скрие гафа си

  • вестник-
  • американец-
  • сащ-
  • копия-
  • гаф

Разумна стратегия?

Американец купи 1000 вестника, за да скрие гафа си - 1
Снимка: Wikipedia

Американски гражданин предприе странна стъпка, за да не могат неговите съграждани и близки да разберат за начинанията му, съобщи Ей Би Си нюз.

Полицията в щата Ню Йорк е задържала 43-годишния Джоузеф Талбът в края на миналата година за каране в нетрезво състояние.

При ареста мъжът е отказал да даде и пръстови отпечатъци. В затвора все пак полицаите му направили снимка, която местният вестник „Times of Wayne Country“ публикувал в новия си брой.

Джоузеф Талбът решил, че не иска неговите близки да разбират за провинението му и закупил близо хиляда копия от новия брой, всяко от които струва $1.25.

Тиражът на изданието е 12-хиляден. Малка подробност, която убягнала на американеца, е, че вестникът има и онлайн издание, на което също е била разпространена снимката му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 издънка

    3 0 Отговор
    Обама разправя, че руските хакери били добри та може да се обърне към тях за проблема с онлайн изданието ;)
    А ако това беше тука даже до будките за вестници, щеше да седи и автографи да раздава ха ха и щяха да го обявят за ВИП и в Биг Брадър да го поканят !
  • 2 Radeff

    0 0 Отговор
    Интересното е че е роднина на нашият прези Радев, някакъв братовчет му е - Джоузеф Талбът Радефф се пише