Last news in Fakti

7 Януари, 2017 11:38 650 0

Травма спря Пиронкова в Сидни

  • травма-
  • пиронкова-
  • сидни

Първата ни ракета при жените Цветана Пиронкова бе спряна от контузия и не успя да доиграе мача си срещу гъркинята Мария Сакари, отказвайки при 3:6, 0:2 във втория кръг на квалификациите за място в основната схема на турнира в Сидни.

Играта на Цвети не вървеше от самото начало на мача и тя допусна много непредизвикани грешки. Загубата на сервис гейма на българката в шестия сет се оказа решаващо за изхода му.

В началото на втората част Пиронкова изтърва много оспорван гейм, който мина през няколко обрата. Впоследствие Сакари затвърди пробива, а българката прецени, че травмата не й позволява да продтлжи срещата и се отказа.

Припомняме, че на турнира в Сидни през 2014 година Пиронкова спечели единствената титла в своята кариера. Сега явно трофеят от миналото остава далечен мираж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА