Last news in Fakti

11 Януари, 2017 07:43 1 281 0

Майк Тайсън учи Крис Браун на бокс

  • майк тайсън-
  • солджа бой-
  • крис браун-
  • бокс
Майк Тайсън учи Крис Браун на бокс - 1
Снимка: БТА/АР

Крис Браун излиза на ринга, за да премери сили в боксов мач с колегата си от Атланта Солджа Бой. Двамата влязоха в словесна схватка онлайн, след като 27-годишният Браун изсипал заплахи към другия певец по телефона, защото той харесал снимка на бившата му Каруче Тран.

След това обидите и заплахите преминаха в Туитър и изглежда накрая двамата са решили да пренесат агресията си на физическо ниво на ринга.

Солджа, чието истинско име е Деандре Кортез ще бъде трениран за мача през март от самия Флойд Меуедър. Крис от своя страна ще получи най-важните напътствия от легендарния Майк Тайсън, който му бе уреден за треньор лично от рапъра 50 Cent.

Изпълнителят на „In da club“ сам се похвали със самоинициативата си, като постна в социалните мрежи кратко видео, в което говори по телефона с Тайсън и казва: „Слушай, Майк, казват, че Флойд ще тренира Солджа Бой, така че аз трябва да убедя Майк Тайсън да тренира Крис Браун“. Боксьорът отговаря на думите по следния начин: „Да, Солджа Бой ще бъде прецакан!“.

Малко по-късно 50 Cent добави ново видео, в което допълни: „Имам усещането, че Флойд иска да го тренира, за да ме набие. Току-що приключих разговора си с Железния Майк Тайсън и той се съгласи да тренира Крис Браун. Ето сега ще стане шоу. Когато правя шоу, правя истинско шоу!“.

Мачът ще се състои през март.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА