11 Януари, 2017 12:49 779 0

Астана предлага нов договор на Мъри

  • стоилов-
  • астана-
  • договор-
  • бекенов

Шампионът на Казахстан планира да предложи на специалиста удължаване на контракта

Астана предлага нов договор на Мъри - 1
Снимка: БТА

От ръководството на шампиона на Казахстан Астана са готови да предложат нов договор на треньора на тима Станимир Стоилов. Това обяви пред казахстанската телевизия Atameken Business Channel изпълнителният директор на клуба Кайсар Бекенов. Настоящият договор на 49-годишния специалист с Астана изтича следващия сезон.

Бекенов заяви, че от клуба искат Стоилов да остане. Самият специалист също е обявил, че проявява интерес към евентуално продължаване на работата си с тима на Астана. Според изпълнителния директор на Астана е напълно възможно още през пролетта да стартират и конкретните преговори за нов договор на Станимир Стоилов с Астана.

Българинът е начело на Астана от лятото на 2014 година. Под негово ръководство отборът спечели три пъти титлата на страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА