12 Януари, 2017 00:47 1 331 0

"Върколакът" дебютира в Берлин (ВИДЕО)

  • върколака-
  • хю джакман

Това е последният филм за легендарния герой, в който ролята ще изпълнява Хю Джакман

Премиерата на "Лоугън", третия самостоятелен филм за героя на Хю Джакман - Върколака, ще е на кинофестивала в Берлин през февруари, съобщава ДПА.

Режисьор на "Лоугън" е Джеймс Манголд. Във филма героят на Хю Джакман иска да защити момиче със специални сили в постапокалиптичен свят. Патрик Стюарт отново е в ролята на Професор Х, а Ричард Грант ще е злодеят Зандър Райс.

Според официалната информация това е последният филм за легендарния герой, в който ролята ще изпълнява австралиецът Джакман.

Това е един от 13-те филма, обявени днес в програмата на фестивала, който започва на 9 февруари. Сред тях е и "Къщата на вицекраля" за разделянето на Индия през 1947 г. Във филма участват Хю Бонвил, Джилиън Андерсън, Маниш Даял.

Наградите на фестивала ще бъдат връчени на 18 февруари. Председател на журито е холандският режисьор Пол Верховен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА