Last news in Fakti

11 Януари, 2017 19:26 1 948 9

Тилърсън: Русия е заплаха за САЩ

  • русия-
  • рекс тилърсън-
  • сащ

Според него на инвазията в Крим е трябвало да бъде отговорено по-подобаващо

Тилърсън: Русия е заплаха за САЩ - 1
Снимка: БТА/AP

„Русия е заплаха за САЩ и санкциите са силно оръжие в нашия арсенал.“. Това заяви номинираният за държавен секретар от Доналд Тръмп – Рекс Тилърсън, съобщи ABC.

Тилърсyн мина през изслушване в Сената. Той е известен с близките си контакти с Русия покрай своите бизнес начинания.

„Руската инвазия в Крим беше незаконна и САЩ трябваше да отговорят с пропорционална демонстрация на сила. Липсата на адекватна реакция беше възприета от Кремъл като слабост. Не бих използвал термина военнопрестъпник за руския президент Владимир Путин.
Санкциите могат да възпрат международните актьори от по-нататъшни действия. Русия подкрепи сирийските правителствени сили в тяхното погазване на международните закони. Съюзниците ни в НАТО трябва да бъдат предупредени за възможните руски действия. Ние се отдръпнахме към своите ангажименти към нашите съюзници. Изпратихме слаби или смесени сигнали с червени линии. Трябва да променим това“, заяви Тилърсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бате Владо

    10 5 Отговор
    СМЕШНИК. Ако това са приказки за пред сената добре, обаче ако си вярва лошо, и хич да не го размахва тоя юмрук че руснаците да не му го наврат отзад. Че имат и наглостта да обвиняват другите във военни престъпления.
  • 2 БУК

    9 4 Отговор
    Ми вземете та е нападнете тази "Терористична държава"!
    Нали само това можете.
    А може и много да плюете, забравих.
  • 3 1234

    10 5 Отговор
    Тия Американци , като чуят за Путин паниката ги обвзема ! Какво е виновен човека ,,,,че умее да прави политика и икономика?
  • 4 смотан путин

    5 5 Отговор
    А бе то защо го подпирахме тоя Тръмп ? И защо се радвахме на тоя Тилърсън ? Колко пари и за тях отидоха на вятъра ?


    Путин смотен
  • 5 Горбачович

    10 6 Отговор
    Бухахаха, най големите терористи търгнали да се дървят на Русия хаха... Ами като сте толкова велики защо мълчите като риби.. Преди време Путин ви го каза директно, че за 12минути и от световен миротворец ще се превърнете ядрена пустош. По добре не се закачаите, с тях няма да излезете на глава..
  • 6 гост

    9 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Руската инвазия в Крим беше незаконна и САЩ трябваше да отговорят с пропорционална демонстрация на сила.- а НАФТОската инвазия в Косово каква беше?
  • 7 Д'Мин

    3 2 Отговор
    Някои още не могат да си простят, че дребния ги усети за намеренията им да си направят базичка в Крим-мъничка, военничка, и реши да върне статуквото преди Хрушчов. Вярно, хората казват подарена нещо не се връща, ма аз какво съм виновен, че Путин си има свое мнение относно правилото? Хрушчов дал, Путин взел! И сега какво Обама с банан в устата, а украинците най-великата нация!
  • 8 Kcaniba

    2 1 Отговор
    Русия в историята си не е била побеждавана, не защото има ракети и танкове!!
    Просто такъв му е характера на казака!!!
    Пие, Е.е и бие!!!!
    А тези терористи, свикнали с оръдия срещу индианците с лукове, да се бият, какво могат, освен измами!??
  • 9 стоян георгиев

    1 2 Отговор
    ха,ха,ха...ха,ха...сега путиновите фенчета ще трябва бързо да сменят плочата.няма да им е за първи път ,нека се сетим как за тях ердоган от циганин стана харесван,същото бе и с ахмет доган особено след като получи руски орден.