18 Януари, 2017 13:11 1 470 0

MachTch&InnoTch Expo с нова зала за участници

  • иец-
  • machtch&innotch expo-
  • изложение

Срокът за ранна регистрация с преференциални цени изтича на 20 януари

MachTch&InnoTch Expo с нова зала за участници - 1

В отговор на големия интерес към водещото специализирано изложение у нас за металообработващи машини и инструментално оборудване MachTch&InnoTch Expo, организаторът на събитието Интер Експо Център обяви, че отваря нова зала за участници.

„Още по време на изложението през 2016 г. голяма част от компаниите заявиха, че искат да резервират своето място за тазгодишното издание. Това беше първият признак, че събитието ще надмине мащабите си през 2017 г. и към момента 90% от площите на изложението са вече заети. Остават повече от два месеца до началото на събитието, затова сме радостни да обявим, че отваряме нова зала“, обяснява управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов.

По думите му все още всички производители и търговци могат да се възползват от 20% по-ниските цени за участие до 20 януари.

Важно е да се отбележи, че за поредна година в дните на MachTech&InnoTech Expo ще бъдат организирани и двустранни бизнес срещи между български и чуждестранни компании. Те се организират със съдействието на Enterprise Europe Network и ще се състоят на 6 април.

Към момента сферите на дейност на компаниите, които са заявили участие, са разнообразни – от разработката на системи за визуална инспекция и решения за цялостна обработка на производствената информация, през производството на индустриални електронни компоненти, до роботи за автоматизация на хоризонтални машини за леене под налягане. През 2016 г. бяха проведени близо 90 срещи между компании от България, Гърция, Унгария, Хърватия и Сърбия.

Паралелно с MachTech&InnoTech Expo ще се проведе 11-ото издание на единственото изложение във водния сектор в страната Вода София и младежкият инженерен форум „Аз, инженерът“.

Изложението ще се проведе от 4 до 7 април в Интер Експо Център – София. http://machtech.bg/bg


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА