20 Януари, 2017 14:44 1 896 1

Доналд Тръмп избра Франк Синатра за първия си танц като президент (ВИДЕО)

  • тръмп-
  • синатра-
  • my way-
  • иногурация
Доналд Тръмп избра Франк Синатра за първия си танц като президент (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Доналд Тръмп е избрал музиката, която ще звучи докато встъпва в длъжност като президент на САЩ. Песента е неостаряващият хит на Франк Синатра "My Way", пише "Telegraph".

Песента ще бъде изпълнена от джаз изпълнителката Ерин Боъм. Първоначално се смяташе, че "My Way" ще бъде изпята от канадско-американският певец Пол Анка, който е написал текста на песента, но поради ангажираност, той няма да може да присъства на церемонията.

Дъщерята на Тръмп, Нанси обяви, защо именно тази песен е избрал новият президент на САЩ: "Просто си спомнете първото изречение в песента - "И сега краят е близо", заяви Нанси Тръмп.

На церемонията ще пее и рапърът Flo Rida. Авторът на композицията Low ще получи 1 млн. долара за изпълнението си. Междувременно редица музиканти, сред които и Елтън Джон, отказаха да зачетат иногурацията на Доналд Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Taxi driver

    0 0 Отговор
    A CLO-CLO?