Тема: Украйна

17 Февруари, 2017 10:02 2 681 19

Дъжд от снаряди в Донбас

  • украйна-
  • снаряди-
  • донбас

Обстрелван е бил района на Авдевка

Проруски сепаратисти са обстрелвали украинския град Авдевка, съобщи Униан.

Снаряди са попаднали в три жилищни сгради и един магазин. Ранени са били трима човека.

Няколко снаряда са попаднали в дворна на местната болница.

През последния ден в Донбас са загинали трима военни. Десет са били ранени. Обстрелван е бил и пропусквателния пункт „Маринка“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    17 0 Отговор
    Няма пострадали - ето това са мирни снаряди! Знаят кога са попаднали край болница!
  • 2 123

    26 7 Отговор
    Бандеровска фашистка измет, соросоидна хибридна пропаганда.
    Войната ще завърши в Лвов!!!!!!!!!!!!
  • 3 666

    26 4 Отговор
    Вък....сакън. Отиде примирието. Веднага санкции! Ей така от нищото са започнали да ги обстрелват завалиите. Ама това има ли нещо общо със статията отпреди няколко дни, за пехотните роти, танковете и БТР-ите които Украйна стовари в Авдеевка в разрез с всяко споразумение постигнато до момента? Да си припомним:

    https://fakti.bg/world/222306-ukrainski-tankove-v-avdeevka-video

    Нямаше такива новини, преди Украйна да стовари войска и бронирана техника на фронтовата линия и да обстрелва и от там Донецк. Използват жилищните сгради за прикритие, местното население за жив щит, а после реват. Ти го лупаш примерно с тежка картечница, а се оплакваш, че ти вади нож. Как така ще има право да си защитава живота?
  • 4 Очо

    20 5 Отговор
    В Киев са фашисти на власт,които изпращат нац.батальони да унищожавт Донбас...Но там се оказаха корави и ще ги направят кьдрави мрьсните фашаги...
  • 5 Реално

    20 5 Отговор
    Каквото повикало-това се обадило.Бой ,само бой за бандеровските нацисти.
  • 6 стоян георгиев

    3 19 Отговор
    руската армия бомбандира както украинските така и сепаратиските позиции с цел да предизвиква напрежение ,жертви и страх.рунсаците знаят че по време на мир са пълни ауцаидери.

    Коментиран от #8, #10

  • 7 Kcaniba

    11 6 Отговор
    Авдеевка не е украински град, а завзет от укрски нацис и Донбасски град!!!
    Свобода на Новоросия!!!
  • 8 кроко

    8 3 Отговор

    До коментар #6 от "стоян георгиев":

    Абе научи се да пишеш че твоето е ПЛАТЕН КОМЕНТАР, бе трол лъжлив!

    К'ви са ся тия нови глупости: руснаците бомбандирали и „сепаратистките позиции”! Тва ли са новите инструкции - не украинците, които си докараха военната техника в забранени зони и стрелят по жилищни квартали, са виновни за агресията от началото на месеца, а руснаците са виновни. Така ли тролчик?

    Айде с....р с тия твои тъпи лъжи. Само един платен трол може да реве за боррците за демокрация в Алепо, и като ги изтласкат руснаците от града, да каже „ама защо дадохте коридор на радикалните”. На всеки трябва да му е ясно че си платен трол и целта ти е да изкараш Русия виновна за всичко, а вяка твоя дума е лъжа! Дето се вика, добър ден да кажеш, трябва да гледаме къде е слънцето!

    Коментиран от #9

  • 9 стоян георгиев

    3 11 Отговор

    До коментар #8 от "кроко":

    кроки аз винаги съм конкретен,а ти никога.нали прочете аз винаги ти никога.наложи ли се да потдържаш твърденията си и бягаш като бит .....:))!случва се всеки път при спор с мен.руснаците обстрелват и двете страни и за това има много доказателства както преки така и косвени,а именно кадри на стрелбите,признания на стрелящите,балистични експертизи доказващи невъзможноста обстрела да бъде от украински позиции,а и досега няма уцелени сепаратиски части и техника в тези зони макар там да е пълно с такива.не е таина че руснаците крият батареите си в жилищните раиони на градовете.руснаците така постъпиха и в русия ,взривиха маса блокове в страната и предписаха това на чеченците за да ги нападнат.голям смях стана когато ги хванаха в един от блоковете.та така деиства путин,сега избива неудобните му сепаратисти и го предписва на украинците.добре се е научил от учителите му в кгб.

    Коментиран от #13

  • 10 на Деса шушито

    7 4 Отговор

    До коментар #6 от "стоян георгиев":

    Милооо,броиш ли си минусчетата? А центчетата? Хапчетата взимаш ли си ги редовно? Че те мисля как си физически и психически? Че то тази зима, с това пълзене по Козяк...

    Коментиран от #14

  • 11 681 БЪЛГАРИЯ

    2 5 Отговор
    Тяхна работа, болима мен сайдера за украйна и руските сепаратисти !
  • 12 Стояне ти си куко...

    8 4 Отговор
    Щом си написал че руснаците сами си взривявали блоковете...-това не са американците които си взривиха Близнаците само и само да започнат поредната война....Кисинджер го каза много добре-за да разбереш руснаците трябва да си чел Лермонтов..Пушкин...Есенин-а не "Майн Камф"....и не само НПО нарьчника....

    Коментиран от #15

  • 13 кроко

    6 2 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    Кога се е наложило, бе тролчик? Нима не виеше като мастия цяла година за онези в Алепо, а миналия ден ги нарече „радикални”? Нима тръмп каза нещо ново за Украйна и дойде „ужасната” новина за нас? Ясни са ти като бял ден инструкциите и нищо конкретно не казваш - експертизи имало. И къде ги има?

    Коментиран от #16

  • 14 стоян георгиев

    1 4 Отговор

    До коментар #10 от "на Деса шушито":

    не ги броя,радвам им се.като ви наритам шушонките вдигате веднага гласуването ама нищо не казвате .бити тихичко гласувате ,а и спамите .
  • 15 стоян георгиев

    1 5 Отговор

    До коментар #12 от "Стояне ти си куко...":

    блоковете си ги взривиха те и когато домсъветите си организираха охрана ,хванаха кгб терористите.тва не е някаква новост или нещо дето не се знае.отваряш руското вики и четеш.има една книга казва се взривяването на русия ,там литвиненко описва процеса и след това плати с живота си.руснаците тва не го правят инцидентно,а е многократно правено през годините.чистки убииства интерниране на руснаци както и убииства ,убииства убииства.тва е и разликата между хителр и сталин,сталин трепе предимно граждани на ссср докато хитлер предимно различни от немците.при едно нова руска окупация на българия ,путин първо ще изтрепа такива като мен ,но после ви почва вас.така се случи през голямата чистка преди втората световна ,така стана и след окупацията на българия.да не мислиш че този се е учил по различни учебници от берия или ягода?нали гледаш как ги подкара в донбас моторола,гиви,мозговои,батман и т.н. воини на революцията бяха приключени от кгб и обвиниха за това фашистите ,нищо ново за тези дето познават истирията и манталитета на тези убавци.
  • 16 стоян георгиев

    1 5 Отговор

    До коментар #13 от "кроко":

    нека малко да върнем лентата назад.аз виех за мирното население в алепо.преди руснаците да усилят натиска в алепо имаше различни групи бунтовници.те се радикализираха след като натиска се усили и всички приеха общото ръководство доминирано от ал нусра.сега обаче ми отговори на един въпрос.защо руснаците инициираха пропускането на радикалните терористи от алепо,след като уж ги бяха обкръжили?чакам отговор на този въпрос от много време ,подобно на много други въпроси като цената на бензина в австрия ,турските подразделения клали батак и т.н. други теми дето удобно забравяш като стигнеш до момента да си конкретен!за експертизите и останалите данни ще работим по нов начин .твърдиш че няма експертизи показвам ти ги после се извиняваш.твърдиш че няма признания на сепаратиски командири за руските бомбандировки,показвам ти ги и се извиняваш!!!!няма да ти ставам вече учител,прекалено си тъп и не подлежиш на развитие!

    Коментиран от #17

  • 17 кроко

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "стоян георгиев":

    Ай де бе, за мирното население! Не ми се занимава да ти тързя старите постове из темите, а и коментарите се трият след определено време. Наричаше ги борци срещу кръвожадния диктатор Асад, борци за свободни пазари, де окрация и човешки права - точно тия същите, брадатите, дето режат глави. Сега ги наричаш радикални, за да има за какво да обвиниш руснаците.

    А те ги пуснаха, щото всички сороски медии и платени тролове като теб, есента нададохте невъобразим вой какви ужаси ставали в Алепо, аман-заман хуманитарни кризи с населението, преговори с борците да имало и т.н. Айде да ме извинавяш, тия евтини лъжи няма как да минат!

    Коментиран от #18

  • 18 стоян георгиев

    1 3 Отговор

    До коментар #17 от "кроко":

    в сирия има групи дето се борят за светски режим без асад начело.въпросните групи са признати от русия,оон и квито се сетиш институции.за тях е възможно да съм говорил.сирииската свободна армия обединява част от въпросните ,но не всички .тях съм подкрепял в алепо докато ги имаше .
    никви медии не са натискали да се пускат алкаидисти,напротив веднага след пускането им бяха атакувани от нато в идлиб.всъщност сега в идлиб благодарение на тва руско деиствие се води воина и ал нусра се опитва да изтласка или претопи свободната сирииска армия.иначе медиите по света бяха загрижени за населението дето бе в зоната на източно алепо.тва население в последствие се изсели от алепо в зони и лагери в латакия и турция за да се спаси от репресиите на асад и мизерията на разрушенията и глада.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: