17 Февруари, 2017 12:46 13 787 31

Джип избухна в движение, блъсна 2 коли

  • джип-
  • пожар

Джип се запали и избухна в движение. Мъж и жена, които са били в автомобила са с изгаряния по лицата и крайниците, съобщиха от ОД на МВР – Варна.

Инцидентът е станал вчера около 12:50 часа, на АМ «Хемус». Джип Чероки с водач Т.Г. (36 г.) от Вълчи дол се е движил в посока центъра на Варна. Поради възникване на внезапна техническа неизправност, изтича газ, самозапалва се и се стига до взрив на автомобилна газова уредба.

Водачът и неговата спътница (28 г. също от Вълчи дол) са получили изгаряния по лицата и крайниците.

Двамата напускат автомобила по време на движение, в резултат на което жената е получила сериозна травма на главата, настанена е за лечение в МБАЛ «Св. Анна» с фрактура на черепа и опасност за живота.

Джипът продължава движението си без шофьор и блъска два автомобила – Мазда и Опел, изчакващи на знак „Стоп“.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост7

    40 12 Отговор
    Да внимават тия дето карат коли за по 200 хил с ГАЗ....да не им се запали баровския задник.
  • 2 Gugoj

    18 6 Отговор
    Хората, които могат да си позволят автомобили за 200 000 лева, могат да си позволят и 1000 лева за газ за 4 цилиндров двигател. А не да отиде в гаража на бай Гошо пияндето и да му се сложи, за да спести 200 лева и да стане после проблем...
  • 3 onq s konq

    4 52 Отговор
    Това на Х5 никога не може да се случи понеже като секо беенве е исчислена до савършенство и такива проблеми са невазможни

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 БАШ МАЙСТОРА

    12 6 Отговор
    ДОКЪТ НЕ НАПРАЯТ ПАСПОРТИ НА КОЛИТЕ ЗА ДА СЕ ЗНАЙ КОЙ КВО Е БАРАЛ ПО НЕЯ И СИЧКИ ИЗМИСЛЕНИ ГАРАЖНИ ПИШМАН МАЙСТОРЧЕТА МАЙСТОРЧЕТА НА СВООДНИ СЪЧИНЕНИЯ ПО КОЛИТЕ НЕ ГИ НАБУТАТ В ПАНДЕЛАТА ЩОТ МАЙСТОРЛЪКА ИМ Е СМЪРТОНОСЕН
  • 6 Ташунко

    17 12 Отговор
    Като караш автомобил за 200 000 защо ти е газ, газта е за жигулки.
  • 7 цтб

    22 1 Отговор
    Знак Стоп на АМ Хемус??????????

    Коментиран от #8

  • 8 ДЮДЮЕФ

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "цтб":

    Предполага се, че огромни ями са се появили от студената зима, въпреки иначе здравия асфалт. Държавата се е възползвала и използвала европейски фонт, за да направят светофар предимно с жълт сигнален знак. Самата стойност е била около 50 000 лева, но разбира се ние сме доста добри в усвояването и сме усвоили 2 млн по оперативна програма.
  • 9 Васичка Атанасова

    17 15 Отговор
    УЖАС
    НЕ КАРАЙТЕ НА ГАЗ ВЕ ХОРА
    ОПАСНО Е
    ДОРИ И В КЪЩАТА СИ НЕ ИСКАМ БОМБА
  • 10 koko sexa

    9 4 Отговор
    A be tapanari kvi 200 hil. vi gonqt. 4oveka Kara djip za 10-15 hil LV. Kolkoto struva Edna normalna kola 6to da NE SI sloji gaz. Taka ili ina4e nqkoi NE SI e svar6il rabotata
  • 11 гост

    16 28 Отговор
    Моята кола струва 1000лв и първото нещо като я купих беше да изхвърля газовата уредба . Имам две деца и за нищо на света не бих рискувал живата им за да спестя някакви кирливи 200лв на месец примерно. А за тези където карат коли от порядъка на 5000лв и на горе , мога само да кажа ,че са смешници. Не може да имаш пари и да си купиш кола за 5000лв и на горе , и да и сложиш газ. Смешно е , и е жалко. Но всеки сам си решава как ще се самоубие .

    Коментиран от #12, #17, #28

  • 12 инженер по транспортна техника

    25 5 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    ти си наистина един сериозно засегнат в главният мозък нещастен собственик на автомобил, защото само един такъв може да си купи кола карана на газ и доведена до състояние да се продаде на някой балама.... И при това да и свалиш газовата уредба, и да продължиш да я ползваш все едно нищо не е било и да мислиш, че караш хубава кола.... В твоя случай човек с твоите разбирания просто не си купува кола с АГУ, а само бензинова небутана кола, която никога не е имала уредба.
    А разсъжденията ти относно газовите уредби са напълно примитивни и лишени от здрав разум. Аз си купувам кола за 5-6000 лв и и поставям газова уредба на стойност 1000лв /грубо/, след което с тази кола минавам 50 000км за 4 години , при което тя за това време не само изплаща уредбата, но се изплаща и сама себе си цялата кола само от разликата в цената на бензина и газта! След това естествено тя е с редица проблеми - потънали клапани, евентуални натрупани грешки, неизправни ламбда сонди и т.н.... и за да продължа да я карам, има два варианта-
    1/Инвестирам в нея около 1000-2000 лв и я карам още толкова без проблем, след което минавам вече на вариант две, или направо на него:
    2/ Продавам я на някой наивен псевдо разбирач отворко като теб, който да и махне газовата уредба и да мисли, че е открил топлата вода, а с парите и естествено с добавени още малко отгоре, купувам следващата кола.....
  • 13 инженер по транспортна техника

    17 4 Отговор
    А колкото до случая със запаленото чероки-
    всеки един проблем по газовата уредба, който би довел до подобен проблем, си има своите дълбоки корени в миналото, а не възниква ей така от нищото. И обикновено причината са немарливост и нехайство, непукизъм и неебателност на собственика, съчетани със икономия, мяйка на мизерията, съчетани с малоумни псевдо майстори и газаджии, каквито има в изобилие....
  • 14 Toni Tankov

    27 1 Отговор
    Познавам лично Тошко, това е едно дърто Чероки, дето ходим по язовирите с него. Дано всичко да е наред, днес трябва да са излезли от реанимацията.Господ да е с тях.Такива като Тошко не са опасни, опасни са кавалитте, които карат Кайен и търсят зимни гуми втора ръка.

    Коментиран от #18, #21

  • 15 Реалист

    6 13 Отговор
    Автогазовите уредби са лансирана от евреите измама. Първо са вредни за екологията защото добиването на газ от земните недра е изключително лош процес и второ са опасни са живота и здравето на всички които ги използват и още по-лошото и за околните невинни хора. Чак ще ми развиват теории тук преди време в този форум колко било добре да се кара на газ разни тролове. Самозастреляйте се като искате самоубийци слабоумни!
  • 16 гост 111

    8 13 Отговор
    Разберете веднъж завинаги, че в света има само два вида двигатели:
    1. бензинов двигател - задвижва се само от бензин
    2. дизелов двигател - задвижва се само от дизелово гориво
    Всичко друго е измишльотина и всеки си плаща цената след време.

    Коментиран от #27

  • 17 Васичка Атанасова

    8 5 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    евала ти правя това е истината
    жалкото е че има и S класи мерцедеси нови с газово
    ГАЗТА Е БОМБА ЗАПОМНЕТЕ ГО
    ЩЕ СТАВА КАТО В ХИТРИНО
  • 18 Васичка Атанасова

    5 2 Отговор

    До коментар #14 от "Toni Tankov":

    НЕ Е ОПАСЕН А
    ЗАТОВА БЛЪСКА ОЩЕ ДВА АВТОМОБИЛА МАЗДА И ОПЕЛ
  • 19 Иван

    6 6 Отговор
    ГАЗТА Е ЗА ГОТВЕНЕ НЕ ЗА КАРАНЕ
  • 20 Бай Тошо

    5 0 Отговор
    Така става като се пести от качествени сервизи за монтажа на газовата,( казвам го от опит с карането на газ от порядъка на 20 години и около 600000 км изминати за лично ползване де, на газ ) и се прибягва до услугите на гаражните майстори, Въпросния случай не знам как е но болшинството са така монтирани
  • 21 слез си прибери версиите

    3 5 Отговор

    До коментар #14 от "Toni Tankov":

    като го познаваш Тошко му кажи друг път да спира преди да слезе!След като няма пари да не кара дръгели а да си плати на автобуса билет или му е хубаво да му се смеят на старият джип :Д
  • 22 Колю колев

    2 11 Отговор
    Аз за туй си карам TDI. и нямам никакви проблеми дори напротив колата ми пее въпреки, че след най много седмица ще стане на 400 хил км и ми гори 6 нафта в града което според мойте сметки ми излиза 12лв на 100км. А смешниците на газ да продължават да се тровят и самозапалват..

    Коментиран от #26

  • 23 Фена

    4 1 Отговор
    Тошко да си вземе поука и по често да посещава, сервизите за (профилактика,на газовата уредба) технически прегледи и Др....
    И дано се оправят Хората...
  • 24 бОЪХ

    4 3 Отговор
    Незаводските газови трябва да се ЗАБРАНЯТ!!!
    Или излиза така колата от завода или няма газ. И сериозен контрол по подръжката
  • 25 Мале Мале

    0 4 Отговор
    Нещата са много прости, но както се казва не са за прости хора! Аз не съм фен на газовите и за това карам дизел, но не е там въпроса. Проблема не е защо човека си е сложил газова уредба, а защо е избухнала и какви са причините. Както се минава всяка година технически преглед, също може и на по-често да се минава през преглед и на автомобилите с газови уретби. Според мен технически преглед трябва да се минава по-често особенно с такива автомобили, които не са със заводско газово.
  • 26 Бидона

    3 0 Отговор

    До коментар #22 от "Колю колев":

    Само не забравяй,че газта е екологично чисто гориво а твоята нафтова печка от догодина няма да имаш право да я караш в София ащото, ще забранят всички автомобили на нафта!
  • 27 Джими

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "гост 111":

    Всъщност малко не сте наясно с нещата! Дизеловия двигател като по начало е замислен да бъде многогоривен двигател и може да работи с различни горива дори и с газ.
  • 28 Лъчо

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    КАЗВАШ,ЧЕ ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ БИ РИСКУВАЛ ЖИВОТА НА ДВЕТЕ СИ ДЕЦА? Ми защо тогава ги возиш в кола за 1000лв бе шашав? Не те ли е страх ,че тази гробница някъде , ще се разпадне както я караш и , ще си убиеш семейството?
  • 29 ккк

    2 0 Отговор
    Вероятността някой смешник от тези плюещите по газовите да те убие с нафтовата си печка на пътя е много по-голяма от да те убие газовата ти уредба!
  • 30 хахаха

    2 0 Отговор
    Палячовците без газови много ги дразни факта,че тези с газови им излиза двойно по-евтино горивото!От спукани гуми стават много повече произшествия,да забранят ли гумите например???
  • 31 Мале Мале

    0 0 Отговор
    А и все пак нещата имат и морално изражение. Някои хора знаят, че имат проблем, но въпреки това шофират с повреда в газовото. Колко често ви се е случвало ваши познати които имат газово да мирише. Когато им кажете, че мирише - да бе знам, ще го оправя!
    Друг пример - навсякъде на закрити паркинзи има гошеми табели - ЗАБРАНЕНО за автомобили с газови уретби!!!
    Ако влезете в паркинга и на който е МОЛ, ще видите че половината автомобили са с газово!!! Кой е виновен после?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове