17 Февруари, 2017 15:37 853 0

Футболист наби "Елвис Пресли"

  • елвис пресли-
  • имитатор-
  • стоукс-
  • глоба-
  • бой

Грубянинът Антъни Хоукс отнесе сериозна глоба

Футболист наби "Елвис Пресли" - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият ас на Селтик Антъни Стоукс бе осъден да плати 200 хиляди паунда обезщетение на имитатор на Елвис Пресли, когото ударил с глава в нощен клуб.

Нападателят на Блекбърн Роувърс се призна за виновен в това, че е атакувал 53-годишния Антъни Брадли в Дъблин на 8 юни 2013 година. Стоукс вече се бе съгласил да плати 30 хиляди от британската валута на потърпевшия заради счупените нос и 2 зъба.

Сега обаче той ще трябва да извърши и второ плащане по дело, заведено пред Върховния съд в Дъблин. За това, че призна своето деяния Стоукс получи и 2-годишна условна присъда по-рано през месеца. По време на второто дело пострадалият Брадли разкри, че все още не е получил извинение от футболиста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА