Last news in Fakti

17 Февруари, 2017 16:23 5 189 8

Дмитрий Медведев катапултира продажбите на Garmin

  • garmin-
  • quatix 3-
  • дмитрий медведев
Дмитрий Медведев катапултира продажбите на Garmin - 1

Американската компания Garmin отчете десетократен ръст в търсенето на умния часовник Quatix 3, след като руският министър-председател Дмитрий Медведев бе забелязан да носи такъв. Интересът към джаджата е бил толкова висок, че руският сайт на производителя не е издържал на натоварването и за известно време е спрял да работи.

Дмитрий Медведев катапултира продажбите на Garmin

Quatix 3 бе забелязан на китката на Медведев в репортаж от заседание на Съвета на Руската федерация. Умният часовник на Garmin е разработен за капитани на плавателни съдове и почитатели на морския риболов, но го купуват и хора, които обичат пътешествията и активния спорт.

Дмитрий Медведев катапултира продажбите на Garmin

Устройството е оборудвано с вградена стоманена EXO-антена с модули GPS и GLONASS, висотомер, барометър и 3-осен компас. Инсталираните приложения съобщават за приливите и отливите, състезателни данни за ветроходни регати, календар за лов и риболов, брояч на улова и т.н.

Дмитрий Медведев катапултира продажбите на Garmin

Дмитрий Медведев катапултира продажбите на Garmin


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ссс

    9 15 Отговор
    Защо Медведев не си купи руски умен часовник марка Чайка , а подържа американските производители ? А къде са рускити тролчита да не мълчат кът пунди, а да си кажет мнението за новия часовник на руския премиер.

    Коментиран от #2, #7, #8

  • 2 321

    19 8 Отговор

    До коментар #1 от "ссс":

    По същата причина поради, която Американците купуват руски ракетни двигатели всяка година

    Коментиран от #3

  • 3 кроко

    6 14 Отговор

    До коментар #2 от "321":

    Жестоко се заблуждаваш американците не купуват ракетни двигатели а лравят бартер , часовници за двигатели , адемек се получава нещо като свирки за парцалки.
  • 4 Българина

    10 2 Отговор
    Кроко какви бартери те вълнуват,Американците си плащат за ракетните двигатели защото не могат да направят такива по успешни и по евтини

    Коментиран от #5

  • 5 кроко

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "Българина":

    Плащат си разбира се с часовници
  • 6 681 БЪЛГАРИЯ

    4 9 Отговор
    Тоя Медведев е най- голямата пияна шматка на Русия , пълен сбърканяк .
  • 7 mediator37

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "ссс":

    Медведев е по-умен отколкото мислиш. Гармин няма нужда от рекламата му. Но купувайки часовник Гармин, който се позиционира чрез GPS , но забележи и чрез ГЛОНАС, Медведев прави реклама преди всичко на ГЛОНАС.
    ГЛОНАС е руския аналог на GPS. Айфоните на Ейпъл също ползват двете системи, поради което жънат успех в Русия, повече от смартфоните на Самсунг, които ползват само GPS.
  • 8 Патето Яки

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "ссс":

    Всичко се прави в Китай, в САЩ гледат само крави.