19 Февруари, 2017 15:57 1 281 2

Бербатов отрязал отбор, носител на КЕШ

  • бербатов-
  • гомис-
  • контузия-
  • предложение-
  • марсилия

Нападателят е отсвирил предложението на Олимпик Марсилия

Бербатов отрязал отбор, носител на КЕШ - 1
Снимка: БТА/АР

Сериозната контузия, която нападателят на Олимпик Марсилия Бафетимби Гомис получи наскоро, е отворила може би последен шанс пред Димитър Бербатов да се завърне още веднъж на голямата сцена.

Според сайта sofoot.com обаче благоевградчанинът е отказал предложението на спортния директор Андони Субисарета.

Преди да се контузи, Гомис бе големият лидер на марсилци този сезон със своите 16 гола в Лига 1. Заради травмата, получена при загубата от Нант, 31-годишният стрелец ще остане извън игра за минимум месец, а в този период мачовете се очертават като ключови за клуба от Южна Франция, който няма реална алтернатива за тарана.

Треньорът Руди Гарсия не може да разчита на други важни офанзивни фигури като Клинтън Н'Жи и Аарон Лея Исека. Затова той е нагърбил спортния директор Субисарета със задачата да се разрови на пазара със свободните агенти.

Той се е свързал с Бербатов, Емануел Адебайор и Мамаду Нианг, ала и тримата отклонили предложенията. Пропаднал е и вариантът със завръщане на Дидие Дрогба на "Велодром".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    2 0 Отговор
    Грешка-грешка,голяма грешка..............се пееше в една песен!!!!!!
  • 2 Чичу Ади

    0 1 Отговор
    Трябва да си луд, за да предложиш на един 36 годишен футболист, доказан тюфлек да играе на високо ниво, когато за последно е играл на такова преди 3 години, а от година и половина играе само с Тони Найка, Иконата ....... Май настана време Бербатов да ни "оправи" футбола.