20 Февруари, 2017 11:55 1 498 0

Български фирми с еврофинансиране за участие в изложението Булмедика/Булдентал

  • иец-
  • изложение-
  • булмедика-
  • булдентал
Български фирми с еврофинансиране за участие в изложението Булмедика/Булдентал - 1

Български компании, участващи на международното изложение за медицина Булмедика/Булдентал, ще могат да получат частично еврофинансиране от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), информира в сайта си агенцията.

Международното изложение Булмедика/Булдентал ще се проведе в Интер Експо Център от 17 до 19 май. Това ще бъде неговото 51-о издание, на което фирми от България и чужбина ще разположат щандовете си, представяйки най-новите технологии, оборудване, продукти и методи на лечение. За участие в него Агенцията ще поема частично разходи на български фирми за наем на изложбена площ, стандартно изграждане на щанд, регистрационна такса. „БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ има значителен принос за обществото в ролята си на проводник на новите технологии за медицината в България“, информира Агенцията.

При интерес за участие във форума, в срок до 24.02.2017 г. фирмите могат да подадат документите си в деловодството на ИАНМСП с входящ номер или с електронен подпис на [email protected]. Допълнителна информация за процедурата може да бъде получена на http://www.sme.government.bg/?p=36037 и http://export.government.bg.

Процедурата на ИАНМСП е във връзка с изпълнението на дейностите по Проект № BG16RFOP002-2.003-0001 „Създаване на условия за устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции“.

Над 200 компании участваха в последното издание на изложбата, която традиционно се организира под патронажа на Министерството на здравеопазването на България и с подкрепата на Българския лекарски съюз, Българския зъболекарски съюз, Съюза на зъботехниците в България, Асоциацията на денталните дилъри в България и Българския фармацевтичен съюз.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА