8 Март, 2017 13:35 3 998 8

ЕС на 2 скорости: Ще пререгистрираме "Евроинс" в Европа (ВИДЕО)

  • асен христов-
  • евроинс-
  • европа-
  • застраховане-
  • две скорости
ЕС на 2 скорости: Ще пререгистрираме "Евроинс" в Европа (ВИДЕО) - 1

Ако Европа на две скорости се случи, а ние продължаваме да си играем на избори, то това ще ни принуди да пререгистрираме седалището на „Евроинс“ в някоя страна от Европа, която е в първата скорост.

Това заяви в интервю за Факти.бг Асен Христов, председател на Надзорния съвет на „Еврохолд“.

Той аргументира, че да се развива застрахователен бизнес в страна, която се намира във втората скорост не е добро.

Големите страни ще направят всичко възможно те да определят политиката и правилата, аргументира се Асен Христов.

Неговите аргументи вижте във видеото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    6 2 Отговор
    Колонизация от нов тип- Европа на две скорости. Социализма беше "зле" сега ще стане още по ЗЛЕ. Да живее демокрацията УРА.
  • 2 Как пък не

    4 0 Отговор
    Пробвай един ден без " западните " екстри. Чрез нас "втора скорост" се разбива западния модел. Не съм сигурен че им е приятно да ни набиват че подкуп е лошо и че ни трябват пътища и прочие
  • 3 Първа и втора класа ? И трета "лукс"

    9 1 Отговор
    Най-после пак сме в кошарата от която излязохме, която дори е по-зле от 1991ва Год! Най-сетне истината лъсна - ние не сме ТЕ! Ние пак сме си ние! В Шенген! Удар с мокра парцал в лицето за събуждане, че не сме рода със Запада ! Пази се от вратите - затваряме вратите! ОРИЕНТ ЕКСПРЕС заминава без нас ! Гутен морген ! Ком цюрюк ин Трета класа "лукс"! Я ! Я! ДАНКЕ!
  • 4 Прелъстена и изоставена !

    7 1 Отговор
    Обараха ни до голо и извинявай че се видяхме! Ама с други думи се ползва туй сега - "скорости" ! Те откачат нашият вагон и отлитат и ние сме без всякакви скорости ! О ГОД ! Сега за кой влак ще се закачаме с Доган за Ердоган! А бакалъм, ошгелдин в Булгаристан!
  • 5 Вуте

    3 1 Отговор
    ...точно пък вие един застрахователен бизнес развивате...ама на задна скорост!
  • 6 Gostenin

    3 2 Отговор
    Това какво общо има с цялостната стратегия. Най-важен аджеба застрахователният бизнес ли е за хората и тяхното благосъстояние от тук на сетне. Този господин се изказва като министър председатвл. Къде сте българи че не може читаво правителство да си изберете.
  • 7 Шляхтиц

    3 0 Отговор
    А добър ден! След години на ЕВРОПЕЙСКО БЛАГОДЕНСТВИЕ отново всеки със съдбата си, всеки с късмета си, но най-вече ВСЕКИ С АКЪЛА СИ. По мое скромно мнение България през 1989 година беше много по-добре и много по-напред в световните класации, от колкото е сега. В момента обикновено е на първите места по смъртност, демографски срив, корупция, престъпност, бедност и т.н. и т.н. Всеки със съдбата си и най-вече ВСЕКИ С АКЪЛА СИ. Това важи за човек, за народ и т.н. и т.н. и т.н...............
  • 8 Скоро и извън ЕС

    1 0 Отговор
    И когато приятелю млад
    и когато другарю
    си тръгнеш ти от нашия град,
    си тръгнеш ти от България.

    Вземи във тоя хубв ден една българска роза от мен.
    Нека тя да ти напомня с ароматния си глас
    за Балкана, за морето и за всички нас.

    И не забравяй нито ден ти таз българска роза...