Last news in Fakti

17 Март, 2017 02:46 1 527 0

Бен Афлек вече не е алкохолик

  • афлек-
  • алкохолизъм-
  • зависимост-
  • семейство
Бен Афлек вече не е алкохолик - 1
Снимка: БТА/АР

Бен Афлек направи изненадващо разкритие в социалната мрежа, а именно, че вече е излекувал зависимостта си към алкохола и сега ще се фокусира да стане „най-добрият баща, който може да бъде“.

„Приключих лечението си от алкохолна зависимост – нещо, с което се борех в миналото и ще продължавам да се боря. Искам да живея пълноценно и да бъда най-добрият баща, който мога да бъда. Искам децата ми да знаят, че не е срамно да потърсиш помощ, когато се нуждаеш от нея и да бъдеш опора на тези, които се нуждаят от нея“, написа във Facebook 44-годишният актьор.

Афлек не пропусна да благодари на семейството и приятелите си, които го подкрепяли през цялото време.

„Късметлия съм, че имам любовта на семейството и приятелите си, включително и на партньорката ми Джен, която ме подкрепяше и се грижеше за децата ни, докато аз се борех със зависимостта си. Това е една от първите стъпки към едно пълно възстановяване“, добави Бен.

Това не е първият престой на звездата в рехабилитационна клиника. Когато беше на 28 години актьорът посети такава в Малибу (мястото, където са лекували зависимост Линдзи Лоън, Чарли Шийн, Робърт Дауни Джуниър, Бритни Спиърс).

Междувременно Бен и съпругата му Дженифър Гарнър все още отказват да се разведат, макар че публично признаха раздялата си през 2015 г. Причината бе подозрения на хубавицата за многократна изневяра от страна на половинката ѝ. Двамата имат 3 деца – Вайлет (11), Серафина (8) и Самюел (8), в името на които се опитват да запазят добри отношения и дори се заговори, че ще дадат втори шанс на брака си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА