Last news in Fakti

20 Март, 2017 14:21 14 508 30

Решение от България, което ще ядоса Турция

  • турция-
  • българия-
  • одрин ибрахим таранджъ
Решение от България, което ще ядоса Турция - 1
Снимка: Facebook

"Решение от България, което ще ядоса Турция", пише турската телевизия Си Ен Ен Тюрк в заглавие на публикация, поместена на сайта й днес.

В нея се цитира материал на българския в. "Труд", според който главният секретар на валийството в Одрин Ибрахим Таранджъ е бил експулсиран от България миналата седмица. Той бил и единият от трима турски граждани, на които е наложена забрана да влизат в България.

Си Ен Ен Тюрк цитира и главния прокурор Сотир Цацаров, който уточнява, че случаят не се отнася до предизборна обстановка или политически стремежи, а до националната сигурност на страната.

Новината е разпространена и от други турски издания като вестниците "Хюриет" и "Йени акът".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    121 6 Отговор
    Ще се ядоса ,ама като почнат да падат балистиките ще и мине .Въпрос на време е , света няма да търпи повече простаци,варвари и фанатици .
  • 2 гост

    121 4 Отговор
    "Българското решение ще ядоса Турция"ЕЕЕЕ и ние сме ядосани и то много! НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ НА ЧУЖДИ ГРАЖДАНИ ДА ЗАСТРАШАВАТ НАЦИОНАЛНИЯ СУВЕРИНИТЕТ НА БЪЛГАРИЯ!
  • 3 Варна

    113 5 Отговор
    Не знам да ли ще ядоса турция, но ядосва мен. Какво означава, да пуснеш да си ходи някакъв м....л, който агитира за отделяне на територии от България? Защо го пускат м....ла вместо да е в кауша и да бъде разследван ? - Аз нещо не разбирам! - По времето на СОЦ-а този, нямаше да излезе от тук освен с дървен костюм.
  • 4 Далавера

    47 4 Отговор
    Важното е някой да спечели нещо,а не дали ще ядоса Турция!Вече на никой не му пука за Турция,защото се самоизолира и само бели прави бъркайки се официално във вътрешните работи на Българиия,Германия,Австрия,Холандия,Белгия и т.н.,Европейски независими демокрации!Дистанционен Диктатор,но с падащи батерии!
  • 5 Ivan

    62 5 Отговор
    Как са тръгнали нещата, не е изключено турците да си поискат и територии от България, а ние няма и как да се защитим, нямаме армия, няма млади хора, политиците ни са продажни.

    Коментиран от #8

  • 6 бббббб

    6 39 Отговор
    Това ми прилича на малко куче ,което джафнало на по- голямо такова.Резултата е винаги ясен...

    Коментиран от #7

  • 7 ШЪЪТ

    30 0 Отговор

    До коментар #6 от "бббббб":

    Че не се знае ,кой кое куче води.....
  • 8 незнайко

    43 9 Отговор

    До коментар #5 от "Ivan":

    Няма да си поиска, защото Дядо Иван е по голям и няма да и даде ! Ще дойде време пак да целуваме ръце на Русия.

    Коментиран от #16

  • 9 Консул

    58 6 Отговор
    Крайно време е да се отнеме българското граждаство и паспортите на всички изселници.Те нямат никакво отношение към живота в България.Не е редно да определят политическата ситуация у нас.Влизането им да става с виза.Скоро Европа ще хлопне портата на самозабравилия се Ерджолан.Спешно трябва да се довърши оградата и съвместно с европейски сили да са спре евентуалния бежански наплив инспириран от Турция.
  • 10 Мишо

    53 6 Отговор
    Държавата ни е длъжна да реагира и веднага ДА ЛИКВИДИРА двойното гражданство на мангалите, ДА ЗАКРИЕ джамиите, защото там се ПРОПОВЯДВА от ПЛАТЕНИ от Турция "манафи", които целят ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ и ОТКЪСВАНЕ на територии от Б-я! Държавни мъже ИЗДИГАЙТЕ ДВОЙНА СТЕНА с Турция на границата, СТРЕЛЯЙТЕ при всеки опит да се нахлузят мангали у нас и ЗАТВАРЯЙТЕ ГРАНИЦАТА с Турция! На който му липсва Турция ВЕДНАГА ДА НАПУСНЕ, а етническата партия на Местан ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНАааа,.... НЕ СЕ УФЛЯНКВАЙТЕ и бъдете ТВЪРДИ господа Управленци, стига вече слугинаж...,
  • 11 Ел Турко

    10 25 Отговор
    Само провокации.. Не трябва да се подвеждаме.. От 25 години си имаше автобуси.. Какво толкоз!? В парламента ще влязат поредните алчни за да се налапат
  • 12 Истината баце

    31 3 Отговор
    5 комплекса С400 от братята Руснаци,дислоцирани в бившия Ямболски/Симеоновградски гарнизон,и можем да се ядосваме и да размахваме пръсти...Сега ще мълчим и ще кротуваме...А Радев да викне Путин,а не ДАНС...Кво ще направи ДАНС?, ще каже на Феса Ердоган - да не прави повече така...СМЯЯЯЯХ
  • 13 $@$

    7 3 Отговор
    Сега и ние,ще се окажем забъркани в пуча.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ммММ

    16 0 Отговор
    Няма кво да прави резняка в БГ - даси ходи у анадола да си проповядва, току виж му се хванал някой, хо хо хо:)
  • 16 Варна

    38 6 Отговор

    До коментар #8 от "незнайко":

    Сами сме пич!
    Руснаците вече откровено ни мразят заради Плевню и Борисов. Чета постоянно руски издания и коментарите под българската колонка са .... - Не са особено добри! Те са честолюбиви и ако това се случи, ще гледат от страни и ще злорадстват.
    Ще трябва да ни събират тези дето сме били в казармата и сме на по 40-50 години, че новите ако им кажат "Ръцете горе" ще започнат да пляскат (като на чалга концерт)

    Коментиран от #23, #29

  • 17 Българин

    26 3 Отговор
    Ако попитаме Ердоган дали аз мога да отида в Истанбул да проповядвам Православно Християнство....ще ме пусне ли някой?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Диди

    15 1 Отговор
    Преди няколко дена по немската телевизия споменаха,че български политик е искал да прави митинг с българи живеещи в Истанбул,но турците не са му разрешили.Трябва границата да се затвори и да се пускат само тези които живеят в България.
  • 23 Vasik Atanasova

    11 3 Отговор

    До коментар #16 от "Варна":

    браво за коментара ти
    кажи им го
    че ми писна вече да чета глупости
    как бай иван щял да спасява България

    Коментиран от #25

  • 24 БГТО

    3 2 Отговор
    р. доган .обединява европа! прави го със завидна техник! сега заводите от турция към нас само от управляващите тук зависи!
  • 25 Варна

    10 2 Отговор

    До коментар #23 от "Vasik Atanasova":

    По-лошото, е че вече нямаме никакви съюзници...
    Трябва да се надяваме на Висшеградите, а това също не е много сигурно. Въобще за последните 7-8 години успяхме, да направим така, че да разкараме старите си съюзници, да покажем, че сме чиста форма проститутки, и че сме наведени пред всеки който е по- големичък. Не съм очаквал, че ще дойде такова време!
    Онзи ден минах през Шумен... - Военното Училище е затворено, а на центъра където имаше огромно поделение сега е строително петно. Аз съм офицер от запаса и ми е жал, че няма от години млади хора подготвени за резерв в случай на нужда. Нихилизма е взел сериозна, част от обществото, а това вече е много опасно
  • 26 ТоШибиян

    5 1 Отговор
    Гаси българията щом само 1 турчин и застрашава сигурноста хаххаха
  • 27 Memo

    3 1 Отговор
    Мишо,мишооо събуди се,събуди се моето момче. Просто беше един сън моето дете. Нещо бълнуваше на сън. Защото това може да стане само в сънищата ти....
  • 28 Константин-Ром

    3 1 Отговор
    Съграждани,стига тази омраза в България между Роми и Българи защото при евентуална война трябва да защитаваме родината си всички заедно.Но найстина трябва да осъзнаем че и някой български политици имат голям финансов интерес да насаждат етничска омраза сред населението.Ние народа не трябва да се подаваме на такива манипулаций от страна на някой български политици защото утре като стане напечено всички ще избягат по чужбина ,там си имат къщи от парите които откраднаха от българския народ.А ние бедните ще се изпоколяме и умрем от омразта и глупоста ни.Нека Господ да е снас.Амин.
  • 29 некойси

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "Варна":

    Само да добавя че голяма част от дошлите руснаци са били всъщност Руснаци от Волжка България, които технически са си били Българи.
    И до ден днешен по тези райони има хора, чийто Български език е по-чист.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.