20 Март, 2017 16:27 8 223 2

Смърт на играч разтърси футбола

  • дери сити-
  • смърт-
  • причина-
  • футболист

Капитанът на ирландския Дери Сити почина внезапно

Капитанът на ирландския Дери Сити Райън Макбрайд бе намерен мъртъв в дома си в неделя вечер. 27-годишният футболист игра в два мача за Дери през седмицата, като и след двете срещи се е оплакал, че не се чувства добре.

В последния двубой срещу Дроида Юнайтед Макбрайд дори се разписа при победата с 4:0.

Новината за смъртта му шокира всички, а десетки фенове се събраха пред дома му, след като научиха тъжната вест, предаде "Блиц".

Все още не е ясна каква е причината за внезапната му смърт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ддд

    5 3 Отговор
    е нали искаме да побеждават
    е как да стане без допинг
    пример скок на височина е 2.40 рекорда
    ами аложете една черта на 2.40
    и си представете как се скача без да се допре?

    Коментиран от #2

  • 2 Чичу Ади

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "ддд":

    В скока на височина рекорда е 245 см. Иначе зад тези резултати стоят десетки хиляди часа тренировки. Да, днес в спорта без допинг не става. Няма професионален спортист, който да е чист като мома. Като се почне от едни щанги, да се стигне до ..... шахмат. Е, може играчите на дартс и кърлинг да са изключение!