Last news in Fakti

23 Март, 2017 12:32 2 863 3

Том Круз заби 28-годишна актриса

  • том круз-
  • актьор-
  • мисията невъзможна-
  • ванеса кирби-
  • актриса-
  • съпруга-
  • влюбен

54-годишният актьор е хлътнал до уши по младата Ванеса Кирби

Том Круз заби 28-годишна актриса - 1
Снимки: shutterstock

Том Круз не е имал сериозни любовни трепети, откакто се раздели с Кейти Холмс през 2012 година. Изглежда обаче, една млада актриса е накарала сърцето на 54-годишният актьор да забие лудо, пише InTouch Weekly.

Актьорът е хлътнал до уши в по 28-годишната Ванеса Кирби, с която си партнира в последната шеста част от екшън поредицата "Мисията невъзможна".

Той я видял в телевизионния сериал The Crown и бил толкова възхитен от ролята ѝ в сериала, че пожелал да си партнира с нея. Според източници, близки до актьора, Круз "останал очарован от безкрайния чар и енергия" на британската актриса.

Той дори направил всичко възможно младата актриса да получи роля в "Мисията невъзможна 6".

Том Круз заби 28-годишна актриса

Според американските таблоиди, щом двамата се видели за пръв път очи в очи, между тях прескочили искри и се получила "мигновена химия".

Холивудската звезда така си е изгубила ума по Кирби, която е с 26 години по-млада от него, че започнал да крои планове за бъдещето с нея.

"Том смята да я направи следващата г-жа Круз", разкрива източник близък до новата холивудска "двойка".

Макар Том Круз никога да не е работил с първата си съпруга Мими Роджърс или с третата — Кейти Холмс, той имаше бурно партньорство на големия екран с втората си жена — Никол Кидман, за която се ожени през 1990 г. Заедно участват в "Дни на грохот" (Days Of Thunder) през 90-та година, а след това работят заедно върху драмата от 1992 г. "Далече, далече" (Far And Away) и да не забравяме еротичната драма от 1999 г. — "Широко затворени очи" (Eyes Wide Shut). Двамата се развеждат през 2001 г.Том Круз заби 28-годишна актриса


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грую

    4 0 Отговор
    Еми човещинка - разбираемо е!...на всеки нормален мъж над 50-те му се иска да бодне нещо по-младо.
  • 2 незнайко

    1 2 Отговор
    Не може да се отрече, че е красива ! Жалко ще е за нея, да се свърже с мъж 26 години по стар. Но нали е в Холинуд, всичко е разрешено.
  • 3 Коко

    2 0 Отговор
    Ами Агнешко месо крехко то дръта слива и сирене кплкото да ги миеш все миришат