Last news in Fakti

22 Ноември, 2011 10:07 628 0

Челси губи над 33 милиона лири, ако изгони Вилаш-Боаш

  • челси-
  • абрамович-
  • вилаш-боаш-
  • уволнение-
  • компенсация
Челси губи над 33 милиона лири, ако изгони Вилаш-Боаш - 1
©ЕРА/БГНЕС

"The Sun" пише, че поставеният под голямо напрежение напоследък мениджър на Челси, все още има 2,5 години до края на договора си, според който взима заплата от по 150,000 паунда на седмица. Освен това, минаха само пет месеца, откакто Роман Абрамович плати компенсация от 13,3 милиона лири, за да привлече португалеца.

Това означава, че ако реши да уволни Вилаш-Боаш, руският олигарх ще бъде на загуба над 33 милиона лири. Португалският специалист вярва, че не е под заплаха от уволнение, тъй като не смята, че Абрамович ще е склонен да му плати толкова висока компенсация, съобщава БГНЕС. Това обаче не е съвсем сигурно, особено след загубата на Челси с 1:2 от Ливърпул в неделя, а и Абрамович е изплащал подобни обезщетения без особени притеснения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА