Last news in Fakti

4 Април, 2017 10:04 1 626 0

ВОДА СОФИЯ събира иновациите във водния сектор на едно място от 4 до 6 април в ИЕЦ

  • иец-
  • изложение-
  • вода

Повече от 40% е делът на новите компании, които ще участват на изложението

ВОДА СОФИЯ събира иновациите във водния сектор на едно място от 4 до 6 април в ИЕЦ - 1

Най-новите технологии за ултра чиста вода в дома и индустрията ще бъдат показани на 11-ото издание на международно изложение ВОДА СОФИЯ от 4 до 6 април в Интер Експо Център. Над 50 фирми, представители и дистрибутори на световни производители, показват изключителни възможности за пестене на водата и опазване на водните ресурси. Бизнесът ще открие най-добрите продукти директно от производители в бранша от Австрия, Германия, Италия, Испания, Полша, Румъния, Турция. Повече от 40% е делът на новите компании, участващи в изложението тази година.

Най-важните теми за бизнеса

На 4 април ще се проведе 9-ата международна конференция за водния сектор БУЛАКВА на тема „Синя кръгова икономика”. Сред акцентите ще бъде напредъкът по проектите, изпълнявани по оперативна програма „Околна среда 2014-2020“.

Бизнесът поставя темата за екологичния мениджмънт и икономичното ползване на водните ресурси. Ще се дискутират добри практики в контекста на кръговата икономика.

На 5 април ще бъде представена технология за безизкопна рехабилитация на канализации. Ще бъдат обсъдени предимства и ползи при изграждане на комбинирани пречиствателни станции за третиране на промишлени отпадъчни води от два обекта. Чиста вода във всеки дом може да се постигне с новите петстепенни ефективни филтриращи системи за пречистване на вода в домашни условия.

Повече за съпътстващата програма ще научите на: http://bulcontrola.com/bg/attending-program

Най-новите екологични решения

На единственото изложение за водния сектор у нас бизнес, общини и домакинства ще видят разнообразие от нови продукти и системи. Специалистите ще разгледат най-добрата малка пречиствателна станция, инсталирана над 50 000 пъти в световен мащаб. Усъвършенствана комбинирана технология за пречистване с активна утайка е опростена, автоматизирана, с нисък разход на енергия.

Най-големият производител на стъклокерамични тръби за отвеждане на отпадъчни води предоставя най-добрите решения за приложението им. Иновативните технологии за филтриране на вода са с по-ниско потребление и високо качество на водата, осигуряват непрекъснат процес на работа. На ВОДА СОФИЯ ще откриете компактни помпени станции за отпадни води и нови системи за повишаване на налягането на водата. Последно поколение контролери за управление работата на помпи спестяват до 70% електроенергия. Безжична система за пречистване на вода не използва електричество и е перфектна в дома. Оптични измервателни системи, дигитални камери със специализиран софтуер, светлинни и стереомикроскопи, лабораторна техника и инструменти ще допълнят облика на професионалното изложение ВОДА СОФИЯ.

ВОДА СОФИЯ ще се проведе паралелно с водещото изложение за индустриална техника MachTech & InnoTech Expo и младежкия форум „Аз Инженерът”. „


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА