4 Април, 2017 11:37 2 342 0

Фабрика на бъдещето отваря врати в ИЕЦ от 4 до 7 април

  • иец-
  • изложение-
  • machtech&innotech expo

Над 250 световни бранда представят ново поколение технологии на MachTech&InnoTech Expo 2017

Фабрика на бъдещето отваря врати в ИЕЦ от 4 до 7 април - 1

Над 120 водещи компании ще представят над 250 световни бранда в най-новото от света на технологиите на международното изложение за машини, оборудване и инструменти MachTech&InnoTech Expo 2017. От 4 до 7 април в Интер Експо Център ще отвори фабрика на бъдещето. Технологичните гиганти ще представят най-новите машини и инструменти за всички сектори на индустрията. В изложението участват фирми от България, Италия, Унгария, Чехия, Швейцария, Румъния, Турция. Изложението тази година надхвърли очакванията ни, затова отворихме още една зала, за да покажем най-новите технологични новости, съобщи Ивайло Иванов, управител на Интер Експо Център.

MachTech&InnoTech Expo 2017 доказва, че индустрията на бъдещето може да работи по-бързо, по-евтино и по-ефективно.

Технологичен трансфер /Акцентите в програмата/

Съпътстващата програма на изложението тази година е изключително богата и разнообразна - от представяне на новостите в металообработката и машиностроенето, през иновативните софтуерни решения до ползите от 3D печата. На 5 и 6 април водещите компании ще демонстрират най-новите машини и оборудване, сред които най-новото от световни марки като МАЗАК и HIRSCHMANN. Сред темите са машинно проектиране с инструментите на бъдещето. Фирмите разкриват още как се проектира фабрика до най-малкия детайл, как се автоматизира производството и предприятието се управлява от разстояние, как машините се превръщат в роботи?

Само на MachTech&InnoTech Expo на 6 април 53 фирми от България, Италия, Холандия, Сърбия, Словакия и Турция ще участват в предварително организирани срещи за бизнес коопериране и технологичен трансфер. Срещите се организират от БСК и Enterprise Europe Network.

На 4 април ще се връчат наградите на Индустриален клъстер „Електромобили” (ИКЕМ).

За втора година участието на 19 български производители се подкрепя от Изпълнителната Агенция за насърчаване на малките и средните предприятия чрез финансиране по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“

Роботизирани машини на живо /Връх в технологиите/

На изложението ще бъдат демонстрирани най-добрите машини и оборудване. Роботизирани машини и процеси намаляват разходите и подобряват работата. Специалистите ще изпробват колаборативен робот (кобот), който работи заедно с човека. Ново поколение лазери спестяват електроенергия, намаляват до 70% разходите за производство и постигат 300% по-бързо рязане. Специализиран софтуер позволява да изградите виртуален макет на своята фабрика още днес. Софтуер управлява процесите в завода от разстояние. Новостите в 3D печата на метал и пластамаса превръщат веднага проекта в реалност и позволяват оптимално управление на производството и 100% премахване на брака.

Повече за програмата на MachTech&InnoTech Expo ще видите на http://machtech.bg/bg/attending-program.

Успоредно от 4 до 6 април ще се проведат и 11-ото издание на единственото изложение във водния сектор у нас Вода София и младежкият инженерен форум „Аз, инженерът“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА