Last news in Fakti

10 Април, 2017 17:29 3 565 1

Мелани Грифит излива душата си

  • мелани грифит-
  • пластични операции-
  • любов-
  • деца-
  • зависимост-
  • балансирала-
  • добра майка-
  • развод

Актрисата съжалява за всички пластични операции, които е правила на времето

Мелани Грифит излива душата си - 1
Снимки Инстаграм

Американската актриса Мелани Грифит отвори душата си и разкри интересни подробности от своя живот и съпътстващите го емоции. В интервю за сп. "Порте", 59-годишната звезда говори открито за пластичните си корекции, за битката си със завизимостите и за причината, която сложила край на брака ѝ с Антонио Бандерас.

Едно от нещата, за които съжалява най-много и които дълбоко са я разочаровали, са били пластичните корекции, на които се е подложила преди 20 години.

"Не осъзнавах ефекта от това, докато хората не започнаха да казват "О, Боже, какво е направила?!" Бях толкова наранена. Отидох при друг лекар и той започна да разгражда всички тия л..на, които другият доктор беше сложил в мен. Надявам се, че сега изглеждам по-нормално", заявява актрисата.

Носителката на "Златен глобус" разказва и как е запазвала баланса в живота си,между задълженията си на майка и злоупотребите с алкохол, кокаин и болкоуспокоителни, заради които три пъти се е подлагала на лечение в клиника.

Сред нещата, които ѝ дават повод за гордост, е фактът, че е отгледала 3 деца - Александър Бауър (31), Дакота Джонсън (24) и Стела Бандерас (20). Като и тримата са от различни съпрузи на Грифит - Дон Джонсън, Стивън Бауер и Антонио Бандерас.

"Бях напълно функционираща майка. Не съм се търкаляла по пода пияна и неадекватна. Може би съм пропуснала някои неща, които е трябвало да направя, но през по-голямата част от времето съм била с децата си. Те пътуваха с мен."


След края на 18-годишния си брак с Антонио Бандерас, актрисата все още не е открила отново любовта.

"Мисля, че една от причините за раздялата ни бе, че бях в застой. Никой не ми е виновен. Тогава някак се отпуснах, но сега няма да позволя да ми се случи отново. Искам да се наслаждавам на живота, да правя това, което искам."

Звездата от "Работещо момиче" споделя, че вече е "по-сдържана" с мъжете и помъдряла.

Мелани Грифит излива душата си


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8888

    2 0 Отговор
    Бабиерът търси нова любов?! На дърт г.з зелен бъз.