Last news in Fakti

23 Ноември, 2011 17:31 1 660 0

Водят Ковачки насила в съда

  • ковачки-
  • килърите

300 лв. глоба за бизнесмена за неявяване по делото „Килърите“

Водят Ковачки насила в съда - 1
Снимка: БГНЕС

300 лева глоба и принудително довеждане постанови Шуменският окръжен съд за  Христо Ковачки. Той бизнесменът беше призован като свидетел по делото срещу групата на „Килърите“, но не се яви.

В 7-дневен срок той има право да внесе в съда документ, доказващ уважителна причина за неявяването му. В противен случай ще бъде принудително доведен на дата, която съда ще определи.

Ковачки е призован в качеството на работодател на убития Борислав Георгиев от София. Очаква се разпитът да даде яснота на обстоятелствата около убийството и евентуалното му поръчителство.

Делото срещу „Килърите“ започна на 27 юни. Пред съда като обвиняеми се изправят Петър Стоянов-Сумиста, Васил Костов-Кеца, Янко Попов-Туцо, Георги Вълев, Петър Атмаджов и Райчо Стойнев. Те отговарят пред закона за участие и ръководене на организирана престъпна група, умишлени убийства и палеж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА