Last news in Fakti

9 Май, 2017 07:15 6 403 7

Продават рядко Lamborghini Diablo в Белгия

Продават рядко Lamborghini Diablo в Белгия - 1

Новите модели на производителя от Санта Агата може да са дизайнерски и да привличат погледи, но в сърцата ни винаги ще остане името Diablo. Тук обаче, съвсем не става въпрос за нормална версия, а за нещо наистина много лимитирано представено на автосалона в Болоня през 99-та.

Продават рядко Lamborghini Diablo в Белгия

Автомобилът носи означението GTR и представлява пистова версия, която е произведена в количеството от само 30 машини, като тук става въпрос за номер 22. Отличителните белези на тези пистови оръжия се забелязват лесно, като всичко е подчертано от спойлера в задната им част.

Продават рядко Lamborghini Diablo в Белгия

Двигателят е добре познатия 6.0-литров V12 прикрепен към петстепенна ръчна скоростна кутия, но мощността достига цели 590 конски сили, като това означава максимална скорост от близо 340 км/ч максимална скорост и ускорение от 0 до 100 за само 3.5 секунди, което е впечатляващо и за днешните стандарти при суперспортните автомобили.

Продават рядко Lamborghini Diablo в Белгия

Като нов автомобилът е струвал завидните 310 хиляди долара, което означава, че датчаните от Formula Automobile ще изискват значително повече за тази машина с пробег от само 10 хиляди километра, било то и на пистата.

Продават рядко Lamborghini Diablo в Белгия

Продават рядко Lamborghini Diablo в Белгия

Продават рядко Lamborghini Diablo в Белгия


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Иван

    13 2 Отговор
    Дзвер бе!
  • 2 ваджайна

    13 1 Отговор
    Lamborghini преди VAG

    Коментиран от #4

  • 3 тотален неграмотник

    9 1 Отговор
    Това е автомобил за разбирачи , не за парвенюта
  • 4 Driver

    6 9 Отговор

    До коментар #2 от "ваджайна":

    Колега в голяма грешка си да знаеш,не виждаш ли ,че това е фейслифта на Diablo,фаровете са от Nisan 300zx !Това е първата разработка на VAG след като купиха марката през 1998,и за твоя информация е първото надеждно Lamborghini,което може да се кара повече от 20 минути без да се повреди.Та да ти кажа Lamborghini predi VAG беше АБСОЛЮТЕН ТРОШЛЯК!
  • 5 Някой

    2 2 Отговор
    Абсолютен трошляк вика ахахаххаха

    Коментиран от #6

  • 6 Вярно е

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Някой":

    Абсолютно вярно е! Само, защото колите са скъпи и бързи и доста рядки и хората си мислят, че са вечни. Повечето от спортните коли, които висят по плакати са с плачевна надеждност! Всъщност една от марките които правят горе-долу надеждни спортни автомобили са порше със предимно шосейните им модели и тук там, някое изключение от другите производители. Никой не си е купил такава, кола защото е вечна! Всеки си ги купува, въпреки, че са трошки. Защото му е все тая!
  • 7 евтим

    1 2 Отговор
    КУПУВАЙТЕ СИ MERCEDES 200 D ЗА ДА ВИ Е ВЕЧЕН.ЛАИЦИ....