Last news in Fakti

19 Май, 2017 14:02 1 190 1

Левски ще прибере доста пари за Краев

  • краев-
  • агент-
  • ингълс-
  • трансфер-
  • сума-
  • левски

В това увери агентът на таланта - Джон Ингълс

Левски ще прибере доста пари за Краев - 1
Снимка: БТА

Левски все повече се приближава към варианта да се раздели с Божидар Краев, научи „Меридиан Мач".

Договорът на таланта е до зимата и ако на „Герена" искат да го задържат, то трябва нов контракт да е подписан до края на сезона. Преговорите в момента обаче са в застой, като в медиите се появяваха различни информации какво пречи на разговорите. По наша информация ситуацията отива към трансфер, като личният агент на футболиста Джон Ингълс е уверил шефовете на „сините", че през лятото ще има солидна оферта за футболиста.

На „Герена" пък са се примирили, че при добро предложение няма да спират Краев, а ще вземат добри пари за него по примера на продажбата на Антонио Вутов преди време. Интерес към Краев имаше от доста отбори, като напоследък най-много се говори за турския Бурсаспор, както и за клубове от Италия, където халфа нашумя след пробите в Ювентус. Съществува, разбира се, вариант Краев да остане в Левски, но за да се случи това, ще трябва двете страни да се сближат още по отношение на финансовите параметри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 куц кон

    9 3 Отговор
    Има ли луди ,които да дадат пари за тази балерина.Даниел Боримиров беше същия смешник на младини.