Last news in Fakti

27 Май, 2017 01:15 3 930 2

Голям интерес към българския филм "Посоки" в Кан

  • филм-
  • посоки-
  • кан-
  • фестивал
Голям интерес към българския филм "Посоки" в Кан - 1

Вече десети ден на лазурния бряг се провежда 70-ото юбилейно издание на фестивала в Кан. Tази година в официалната селекция има и българско участие. Днес е денят, в който ще бъде представен филмът "Посоки" на Стефан Командарев. БНТ е копродуцент и на филма.

Засилен интерес към лентата вече проявяват разпространители от няколко страни, а последната държава, сключила договор за проекта, е Франция, заяви режисьорът Стефан Командарев пред БНТ.

Имахме две пазарни прожекции до момента. Официалните са днес. Резултатът е, че филмът е взет за киноразпространение в няколко много важни територии. Ще бъде по кината във Франция, Китай, Испания, Турция, в страните от Бенелюкс и в Полша, което е доста добре като резултат. Филмът се харесва и днес са двете важни прожекции, каза Командарев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сульо

    1 0 Отговор
    О,да,имаше бой пред щандовете,кой по напред да го купи и наддаване като в борсата. Чух,че вече е минал 10 млрд.,както и че от Академията вече са го одобрили за Оскар за цялостно творчество. И EBU е решил да има световен ден на Командарев и всички телевизии по света да излъчват негови филми. И много други такива неща можете да чуете,ако слушате продажните БГ журналисти. А истината е,че НИКОЙ не му обърна внимание. Даже и критиката нищо не каза,което е твърде показателно.
  • 2 Жоро

    0 0 Отговор
    Филмът е скучен и в темата на Командарев - "адът България"
    Германия плаща за опозоряване на бившите соц страни