Военна полиция като НСО? (ВИДЕО)

31 Май, 2017 10:26
56 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 10615
Автор: Венцислав Михайлов

Прави ли се военна полиция на НСО.. Незнайно защо над 10 леки автомобили и един джип с надписи на военна полиция бяха блокирали магистрала „Марица“ посока Хасково на 2 км. Това става ясно от видео, изпратено от читател на Факти.бг.

Цялата колона се държи неадекватно на магистралата и се движат с 80 км. Колоната не дава път на други автомобили да преминават, блокират пътя им с пуснати буркани.

Държанието на пътя на някои от автомобилите със специален режим на движение е неадекватно същите се движат на ляво на дясно и имитират Специалните служби като НСО.

Не се виждат нито камиони с войници нито линейки, за да правят такъв специален ескорт и блокиране на магистралата.

На видеото се вижда как при изпреварване на колоната с кола и джип от ескорта притискат без причинно към мантинелата движещата се кола от ляво, която ги изпреварва. Ами ако бе станало ПТП с тези си неадекватни движения от страна военна полиция.... кой щеше да носи отговорността!!! Оставаме с чувството , че в колоната от ескорта се е возил VIP персона, който се е наслаждавал на новата магистрала и гледката около нея при наличието на над 10 автомобила с буркани, блокиращи магистрала Марица и се правим на разсеяни и забравяме за случилото се.

Явно така ни е най-угодно в кавички.