Last news in Fakti

4 Юни, 2017 01:12 5 279 7

Колосалния Mclaren F1 GTR Longtail

Колосалния Mclaren F1 GTR Longtail - 1

Покрай завземането на рекорда на Нюрбургринг от красивия McLaren P1 LM се вдигна пара покрай марката и ние също се присъединяваме с това видео, което ни връща към предшественика му - F1. Тук разбира се не става въпрос за оригинален автомобил, а за точно толкова тежко модифицирана и легална за пътя машина в лицето на GTR LongTail. Това означава точно 600 конски сили и покъртително ниското тегло от само 910 килограма. И след 20 години тези характеристики са впечатляващи от всяка една гледна точка, а за атмосферния звук на титаничния V12 може само да наострим уши и да натиснем бутона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ловеца на поршета

    2 3 Отговор
    Двигателят на този Maclaren на BMW .

    Коментиран от #6

  • 3 Гост

    1 3 Отговор
    Да , защо ли пък точно на БМВ ? Тук "специалистите" само плюят по тази марка ,а онези "смешни" инженери са го избрали да го сложат в тази велика кола. Защо ли ?

    Коментиран от #4, #7

  • 4 Fake

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Първо никъде не пише че е с двигател на Бме , в интернет също не пише такова нещо . И второ да си с двигател от бме не е нещо с което да се хвалиш

    Коментиран от #5

  • 5 Андре

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Fake":

    Ти данне живееш на друга планета...че няма как нета да е различен от нашия ??? Естествено, че на всякъде пише именно това- двигател - BMW 6.1L S70/2 V12
  • 6 Ярослав Станчев

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ловеца на поршета":

    Е то този е последния свестен двигател на БМВ.
  • 7 ФАКТИ

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Искали са Хонда но са им отказали имало е идеи за Порше но и там не става и от няма и къде се задоволяват с бмв.