6 Юни, 2017 10:21 22 129 70

Слави: Третата световна война е започнала и вече има жертви

  • слави трифонов-
  • трета световна война-
  • атентат-
  • манчестър
Слави: Третата световна война е започнала и вече има жертви - 1

„Снощи гледах концерта на Ариана Гранде и приятели, посветен на жертвите на терористичната атака в Манчестър. Само да отбележа, че докато продаваха билети за този концерт стана атентат и в Лондон. А за там концерт нямаше. Само да отбележа – докато го гледах не гледах концерт, а поредната проява на лицемерие. Добре организиран, бляскаво организирано и изпълнено с лицемерие, излъчвано в цял свят по повод смърт. Ах, колко много страдаме за убитите в Манчестър, ах колко много не се страхуваме, ах колко много сме съпричастни”, така Слави Трифонов започна понеделнишкото си предаване в ефира на bTV.

„Гледах как няколко така наречени тийн идоли са се събрали на сцена и докато си пеят хитовете страдат за трагичната смърт на децата в Манчестър.

А искате ли сега да си зададем няколко искрени въпроса?

Защо нямаше концерт за убитите 36 души пред църкви в Египет?

Защо нямаше концерт за убитите над 90 души при акта в Кабул миналата седмица?

Защо нямаше концерт за убитите над 202 човека в Индонезия или този тероризъм там е някакъв друг тероризъм и той не ни засяга?

Или пък на Ариана Градне не й пука за него. Или пък тероризъм има само в Манчестър, Лондон и Париж”, попита Трифонов.

„Има ли някои от Вас, уважаеми зрители, които да вярват, че големите мощни, модерни държави – така наречените „велики сили” не могат да унищожат ИДИЛ за няколко седмици. Има ли някой, който да вярва, че Америка, Русия, Великобритания, Франция и Германия са по-слаби от някакви фанатизирани малоумници, въоръжени с ножове и самоделни бомби или взривяващи се с коли в тълпата. Има ли някой, който да вярва, че това зло ще се пребори с цветя, лозунги и с „не на страха”, попита Слави.

„Така като се замисля всички май станахме някакви счетоводители на смъртта на невинни жертви. Броим трагедии и само чакаме къде, кога и колко точно хора ще бъдат убити. Плачем по телевизията, поднасяме цветя пред посолствата и лъжем, че не ни е страх. Така е модерно – да мрем и да не ни е страх от смъртта. И помислете малко и кажете – не ви ли изглежда, че за великите сили всичко е само бизнес. Даже е по-цинично – те имат полза да има тероризъм”

„Ако някои не е разбрал Третата световна война вече е започнала. И вече взе много жертви. И тази война няма да спре. Няма да спре, докато ние хората, независимо от каква националност и каква религия сме, не принудим военните и икономически лобита и политиците да престанат да правят бизнес със смъртта. Иначе Ариана Гранде ще продължи да прави много концерти”, каза още телевизионният водещ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    126 13 Отговор
    Прав е човека...но уви..имаше един който казваше всичко това на висок глас ..че ООН бездейства..че "светът е по голям от 5 "(страните членки на съвета за сигурност). И видяхте какво му се случи миналата година - преврат,терористични атаки,опит за убийство..
  • 2 Деян

    117 24 Отговор
    Ако някой се вслуша в Слави може много неща да се променят !!!
  • 3 no name no face no number

    137 6 Отговор
    Ха добро утро, отдавна нормалните хора знаят това. Иначе по принцип концерт в чест на убити си е цинизъм и лицемерие, но такива ценности се навъдиха от някъде.

    Коментиран от #13

  • 4 ЪРП

    103 12 Отговор
    БРАВО НА СЛАВИ!
    "ПРАВО КУМЕ В ОЧИ" ГО Е КАЗАЛ, КАКТО СИ ТРЯБВА!!!!!!!!!!

    Коментиран от #37

  • 5 Андре

    75 3 Отговор
    Да така е, започнала е, и то най-вече Европа го отнася...пуснахме вирус, които трябва да бъде унищожен !!!
  • 6 Azazel

    33 127 Отговор
    Ей, много прост е този! Не знам докога ще му дават ефир да агитира с невежеството и глупостта си, но пък както сам казва - всичко е бизнес, така че явно - докато има кой да го гледа и слуша... И как реши, че не е имало събития в памет на жертвите в Кабул, Индонезия и Египет? Това, че той е невеж и не знае за нещо, не значи, че това нещо не съществува. Освен по-голям експерт по конституционно право от конституционните съдии, сега се оказа и по-голям експерт по международна политика и анти-тероризъм от Обама/Тръмп, Путин, Меркел, Камерън/Мей и Оланд/Макрон, взети заедно, плюс подопечните им служби... За икономическите му концепции, пък очаквам още тази година да получи Нобелова награда...

    Коментиран от #46

  • 7 Николай

    51 2 Отговор
    И нашите управници взимат пример от "големите батковци". От хора, работещи на летище София, знам че доста често кацат транспортни самолети от Саудитска Арабия. В тях качват сандъци, които едва ли са пълни с домати.

    Коментиран от #9, #10

  • 8 папата

    27 73 Отговор
    Ами организирай им концерти бе Слави, направи един концерт за циганите в Кабул. Най добре отиди в Афганистан да им направиш един концерт, да видим, минути ще изкараш преди да са ти резнали гръцмуля.
    Или върви в Индонезия, направи концерти, какво рИвеш?
    Най-лошото е, че Ариана Гранде прави много концерти и изкарва много пари, а Слави си остава само посредствен чалга-идол на циганите и селяните.
    Време е Слави да престане да прави бизнес с простотията по хората в България.
  • 9 Azazel

    49 9 Отговор

    До коментар #7 от "Николай":

    Нашият любим премиер-слънце, според изтеклите в Wikileaks секретни американски документи от 2006-та, нали беше посочен като организатор на мащабна контрабанда на амфетамини за арабските държави. Какво очакваш, да зареже толкова печаливщ бизнес и да се отдаде изцяло на такава несигурна работа, като политиката, ли?! :)
  • 10 папата

    22 35 Отговор

    До коментар #7 от "Николай":

    Бизнес не е ЛОША дума, всеки прави бизнес, дори и светия отец Славун, радетелят за Световния мир, критикаря на Великите сили, богопамазания и богоподобния, бореца за права и свободи, българския Хъш, Вожд.
    Нали парите от сандъците после отиват за твоя Бюджет, твоята пенсия, твоето здравеопазване, твоето образование, твоя град или искаш да стоим гладни?
    Много е лесно да се кряка и рИве, ама после, като отвориш хладилника, световния мир ли те храни или БИЗНЕСА?
    Накарай мързеливия на работа, той ще ти даде акъл, много лесно да крякаш и заклеймяваш и да даваш акъл, ама да изкараш пари и да осигуриш прехраната на хората е съвсем друга бира, там българина не е силен, иначе на приказки, дрън-дрън, сме номер 1.
  • 11 папата

    21 47 Отговор
    Слави да не се прави на принцеса Даяна, лека и пръст, ами да си намери жена, да се ожени, да си направи деца и да си гледа живота, да си харчи парите със здраве, а международното положение да го остави на Великите сили, твърде на сериозно се е взел, а на човек му трябва толкова малко да се почувства щастлив.
    Няма ли кой да му обясни, че щастието не е в червеното Ферари, крайно време е да го разбере!

    Коментиран от #12, #47

  • 12 До папата

    38 8 Отговор

    До коментар #11 от "папата":

    Май някой ти плаща, за да защитаваш политиците, ако твой близък пострада при атентат така ли ще мислиш?

    Коментиран от #14

  • 13 папата

    9 40 Отговор

    До коментар #3 от "no name no face no number":

    Що да е цинизъм един благотворителен концерт за събиране на средства за пострадалите?
    Ти какво си направил за другите? Изсра едно лайно тази сутрин и го пусна по канала?
    Ей това е цинизъм, да пърдиш, докато някой друг се раздава за своя сметка.
  • 14 папата

    5 25 Отговор

    До коментар #12 от "До папата":

    Плаща ми баба ми със 200 лв пенсия, по скоро аз и плащам, или това е цинизъм и лицемерие?
    Светът е такъв, един плаща на друг, важното е да си от страната на тези, на които им плащат, иначе ГЛАД и мизерия, Луканова зима, без луканка.
    Атентатори и луди има по цял Свят, войни е имало винаги, просто Светът стана по глобален и информиран, не виждам драма в това. Какво общо имат атентатите на джихадистите, които си приготвят бомбите с подръчни средства? Какво правят политиците, че не ти харесва? Дали са им работа, къща, като слънце, социални помощи, подслон, свобода, но уви, за лудостта няма граници.
  • 15 Къртев

    30 1 Отговор
    Медиите са виновни за всичко това. Лансират и рекламират лидери, които стават президенти и премиери, но всъщност тези хора са зависими или са част от лобистки кръгове. Толкова неморални и некадърни политици, даже и преди '89 не е било. Нещата вече са изпуснати. Тези терористи са заложени по цял свят и само чакат знак. То е ясно, че ако има желане, има и решение, но за някои това решение не е изгодно. А концертите, които са в чест на убити или някоя друга кауза свързана с тероризма, не са логични и уместни. Не за две седмици за два дни може да приключат с ИДИЛ и Ал Кайда, но е видно, че не искат. Жалко е, че невинни хора загиват, а други живеем в страх, заради икономически интереси. А още по жалко, че тези, които стоят зад това са уж демократично избрани лидери.
  • 16 Питър пан

    14 38 Отговор
    Един чалгар вода за носа няколко стотин балъка
  • 17 Николай Николов

    16 37 Отговор
    Този зеленчук откъде пък е чувал за световна война и национализъм,до вчера се целуваше с Доган и Местан.
  • 18 гост

    19 37 Отговор
    Ниско интелигентен провинциален чалгар-популист ! "Перфектния" будител и лидер за масата от нашия прост народ !
  • 19 Гоуст

    37 15 Отговор
    След такова откровенно и истинско изказване, трябва да си наистина добре платен трол, за да кажеш, че Слави е простак и/или чалгар

    Коментиран от #23

  • 20 DNL

    38 12 Отговор
    БРАВО, СЛАВИ!
    КОНЦЕРТИ, ПЛЮШЕНИ ИГРАЧКИ И ДР.- НЕ Е ТОВА НАЧИН ЗА БОРБА СРЕЩУ ТЕРОРИСТИ!
    ВЕЛИКИТЕ ДЪРЖАВИ МОГАТ И ЗНАЯТ КАК ДА УНИЩОЖАТ ТЕРОРИЗМА, НО НЕ ГО ПРАВЯТ...ЗАЩО ЛИ?
  • 21 Гост

    17 34 Отговор
    Тоя хептен е изперкал завалията!
  • 22 гларус

    15 23 Отговор
    Браво,браво ..., но от тази снимка ме гледа някъкъв доказан вече идиот . Татуиран с обеци чалгар Истината му вече не струва
  • 23 до Гоуст

    14 14 Отговор

    До коментар #19 от "Гоуст":

    Че е прост чалгар това е всеизвестен факт независимо кой какво е казал ! И това не го отричат дори най върлите му себеподобни фенове ...

    Коментиран от #43

  • 24 Някой

    11 14 Отговор
    Благотворителния концерт беше планиран преди последния атентат в Лондон и не виждам нещо лошо в това да го има. Винаги ще има хора които ще го намират за циничен както виждам Слави е един от тях,ако пък такъв концерт хипотетично нямаше то тогава щяхме да слушаме ,,друга песен" добре де поне един благотворителен концерт не можаха ли да направят за да се покаже че няма да променим начина си на живот заради тези болни мозъци.

    Коментиран от #26

  • 25 Хасан

    7 5 Отговор
    Истината е че общество то трябва да се страхува...вчера беше руснака с ушанката,днеска бедуина с бурката...тия от Идил воюват вече 5 години..пари се намират ама откьде имат орьжие..производители на орьжие се занят..

    Коментиран от #28

  • 26 Azazel

    16 10 Отговор

    До коментар #24 от "Някой":

    Разбира се! Още повече, че парите, събрани от концерта, отиват за семействата на жертвите, а за загиналите и ранени деца - фактът, че любимите им музикални звезди, идолите им, правят концерт за тях, меко казано е почит, с която нищо друго на този свят не би могло да се сравни! Освен това, не чух някой родител или близък на жертвите да се оплаква от концерта. Но, разбира се, Слави и троловете във Факти винаги знаят всичко най-добре...
  • 27 Корковата тапа

    16 9 Отговор
    Мяза му на стила да свири в Кабул например на слафчо.
    Да мята дисагите на гръб и айде да им прави концерт.

    Там ще му аресат маанетата...
    Ако може и да се не връща...
  • 28 Azazel

    11 3 Отговор

    До коментар #25 от "Хасан":

    Има ли пари, оръжия винаги се намират. Огромна част от оръжията на ИДИЛ и подобните групировки идват от С. Корея - севернокорейците, с икономическите санкции, имат нужда от свежа валута, а ИДИЛ я има в изобилие и има нужда от оръжия... Доста оръжия взимат и от бивши съветски републики (не говоря за Русия, руските тролове да не скачат като опарени! ;) ) и дори - от балканските държави. Наши оръжия също бяха откривани в радикални групировки...

    Коментиран от #55

  • 29 Алфата

    13 8 Отговор
    Понеже "чалгарят" е прост и говори "пак неистини", искам да попитам модерните умни, колко според Вас човека са нужни да охраняват българо-турската граница, за колко време САЩ, Русия, а и някои други "велики" сили могат да опукат Багдади-то, след като го гледат дори как ака отгоре, че и на фул ейч ди! Стига сте тролили по форумите! Много е прав Славун в случая. Всичко е пари и не е нужно да си извадиш главата от г.за, за да го видиш!
    Относно въпрос едно: около четири хиляди човека са необходими да охраняват българо-турската граница! На трисменен режим. С вкл. необходимата логистика и техника! Нали имаме и армия, и полиция, и жандармерия, които и без друго издържаме всекидневно?! Ние обаче вдигаме ограда за милиони. Защо ли! Относно въпрос две: спомнете си как беше локализиран и очистен Бин Ладен, след като стана неизгоден за създателите си?!

    Коментиран от #30, #31

  • 30 Azazel

    11 5 Отговор

    До коментар #29 от "Алфата":

    Ти биеш и Слави Трифонов по невежест и тъпотия, признавам ти го! Не знам как точно изчисли, че около 4 хил. човека са нужни за охрана на границата, ама ако можеше да смяташ, щеше да сметнеш, че само за заплатите и осигуровките им щяха да хвръкват по 6 млн. месечно, и то, без командировачни, нощувки и оборудване, което щеше да струва още в пъти по толкова, така че оградата, дето струва "милиони", излиза доста евтино на този фон. Освен това, граничните полицаи ежедновно показват, че са корумпирани и дори да хванат някой, срещу пари го пускат, а оградата едва ли ще прави така... Добави и, че мигранти влизат и от Гърция... Относно другия въпрос, дори да се унищожи Ал Багдади, атентатите в Европа не ги прави той, а местни фанатици, така че най-много при новина за смъртта му - да наскачат - да си отмъщават...
  • 31 бетата

    9 3 Отговор

    До коментар #29 от "Алфата":

    Ама ти си бил голям разбирач! Айде постарайте се да видите, колко племена има в Сирия, Ирак, колко племена, казвам ПЛЕМЕНА, се бият в Сирия????? Над 50 са!
    Много лесно Великите сили било да опукат племената!? Да, може да им пуснат една атомна бомба и край, нали така дечко? Да, ама не е баш така! Не може да избият всичко живо, ИДИЛ е само емблема, не се знае, кой какъв е, кой срещу кой е, ние в България имаме основно 2 малцинствени групи, ония имат 52, всички си имат шефове, имат нефт, има интереси, на приказки е супер лесно, тва да не ти е "окончателното решение"?!

    Коментиран от #34

  • 32 бетата

    15 12 Отговор
    Колко мъка, колко омраза и ненавист в един човек, който изгради кариера, изпълнявайки политически поръчки, политически концерти срещу солидни суми, това ако не е лицемерие, здраве му кажи. Много го дразни благотворителния концерт, защото Света никога няма да разбере за него, но Ариана е певица от световна величина!
    То бива завист и ненавист, ама, чалгарчето вече прекалява.
  • 33 Ники

    4 5 Отговор
    Всеки гледа да захапе другия защо тая злоба кому е нижно да истъкваме минусите на другите аз ти той тя това е важно ние какво и как да направим живота ни пи готин но не аз щом съм ок др да го..... цц бб и др такива са проблема в световен мащаб вдигаме се ама всички някой да е видял протест или стачка в отпуск сезон урудите сме ние самите и докато гледаме само нас си а света около нас умира то ще дойде и нашия час за жалост
  • 34 Azazel

    14 2 Отговор

    До коментар #31 от "бетата":

    Именно! И, като добавим това, че на всеки убит ислямист или някакъв друг боец за кой знае какво в онзи регион, ще наскачат поне трима негови синове, чиято мисия в живота ще се превърне това - да си отмъстят на запада за смъртта на баща им, положението става неконтролируемо. Освен това, с унищожението на всяка една радикална групировка, просто се отваря път за появата на нова. Точно, както след отслабването на Ал Кайда, се появи ИДИЛ. Да не говорим за факта, че това, дето руските тролове си мислят - че всичко е започнало с Осама бен Ладен и Ал Кайда и, че САЩ са ги създали (защото са лошите в анимационен филм и само се чудят какво ново зло да сторят), е доста смехотворно - радикалните ислямистки групировки водят началото си от британския колониализъм и под една или друга форма, борейски се срещи един или друг враг, не са преставали да съществуват от тогава.

    Коментиран от #38

  • 35 Ники

    11 11 Отговор
    Чалгарче ама само той им ака на главите а вие си гледате кефа а музиката не е чалга и др а изкуство опитай и ти
  • 36 Ники

    3 4 Отговор
    Ей слепите няма те няма руснаци има власт имащи а власта им я дадохме ние и ракива като нас

    Коментиран от #44

  • 37 другар

    15 6 Отговор

    До коментар #4 от "ЪРП":

    Публикувано във факти.бг: БРАВО НА СЛАВИ!
    "ПРАВО КУМЕ В ОЧИ" ГО Е КАЗАЛ, КАКТО СИ ТРЯБВА

    Нещо незнайно за теб и аудиторията ли е казал Славиту?!? Това наистина ВСЕКИ ГО ЗНАЕ, но не всеки има телевизионна трибуна да се изказва и да го чуват хиляди хора! А по въпроса за "промяната" дето щял да ни я донесе Славиту, както по-горе един каскет се бе изказал - тя ще дойде само и единствено когато този БГ народ осъзнае, че не е само електорат, а народ с европейско минало и настояще!
  • 38 бетата

    6 6 Отговор

    До коментар #34 от "Azazel":

    Точно така, племената винаги ги е имало, имали са автономия, никой не ги е закачал и докато едно време са имали кремъклийки, сега петрола им даде пауър ЪП и вече си купуват модерно оръжие, да си защитават кладенците с нефт. Субисдират ги и други арабски държави, екстремисти има много, пример филма "Кралството". В Саудитска Арабия имало 6500 принца, всеки си има палат и милиони долари, този регион е пълна лудница и е много наивно да се приказва популистки и реакционно. Малко хора са наясно с проблема и имат реална представа за обстановката. Проблема на българите е, че малко четем, ама много знаем. Когато известни хора говорят подобни нелепости , олекват доста.
  • 39 Аве

    17 22 Отговор
    славун глей си там предаването, и не се прави на велик, скоро нема да си в политиката бре псевдо-мутро .
  • 40 Парцуцата

    10 15 Отговор
    Славуца не пее без парцуца, ако ме разбирате. Благотворитено е мръсна дума за наш славча...
  • 41 Ирена

    20 8 Отговор
    Абсолютно е прав!Лошото е ,че почти всички мислим като него,но на никой не му стиска да го каже!Защо?Нима сме толкова продажни станали или сме страхливи?
  • 42 Илона

    9 17 Отговор
    Какво точно е искал да каже Слави и за какво е абсолютно прав?
    Айде да кажем, че е прав за страха, хората ги е страх, верно?
    Напротив, англичаните са видели толкова много бомби, визирам ИРА, че тези сега са, като коледна окраса. Живота продължава, хората на Запад имат воля, какво ви учудва този факт, защо Славчо се дразни от смелите!? Според Славчо нарочно великите сили не искат да видят сметката на ИДИЛ? Пак греши! Искат, постоянно бомбандират и избиват джихадисти, но е трудно да се отсее мършата от стадото, Германия прие милиони бежанци! Политиците постъпиха хуманно, ФАКТ! Кой обвинява за злото по Света? Имали полза от тероризма? ДАЛИ? Световния ред е такъв, със Славчо или без Славчо, той оправи нашите политици и сега тръгна да оправя Световния ред!? На никой не му стиска да го каже? Какво да каже, че хората поднасят цветя? Това прави ли ги продажни и лицемери, ами какво да направят, да се затворят в къщи и да си умират от страх или да се самоубият, това призив за СТРАХ ли е или поредното слабоумие на героят на деня?

    Коментиран от #48

  • 43 Къртев

    25 7 Отговор

    До коментар #23 от "до Гоуст":

    "Прост чалгар", е най-лесния коментар. За това този "прост чалгар" има продукция, която се слуша и гледа вече 20 и... години. Има не толкова (сигорно прости) чалгари, които се представяха за гейове и какви ли не, че на снимка да ги видиш няма да се сетиш, кои са. А в случая мога да изброя много песни между тях възрожденски, патриотични и народни, които се слушат благодарение на "простия чалгар". Аз не съм съгласен, че Слави е чалгар, още повече, че е прост.
    Лично мнение.

    Коментиран от #67

  • 44 кетаеца

    3 2 Отговор

    До коментар #36 от "Ники":

    Нещо в мозъчето ти напинья да излиза,ама е на китайски
    с български букви.
  • 45 Чичо

    17 4 Отговор
    Абсолютно прав е, но за съжаление първосигналните лузъри няма да го разберат. Те , с плоските си мозъчета, лепват един "евромодно"звучащ етикет и..... Цялата ИДИЛска пасмина е добре подхранвана, защото в момента това е удобно на олигархията в САЩ. Затова и безапелационната намеса на Русия им боде очите. Слави е прав и за абсолютния цинизъм на медийните оплаквачи
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 кучето шаро

    3 1 Отговор

    До коментар #42 от "Илона":

    Според теб , колко атентата на ИРА има в Англия ?
  • 49 азазазаз

    1 5 Отговор
    Никой не е поканил Ариана Гранде в тези страни. Слави може да плаче ако са я поканили и тя е отказала.
  • 50 Аз бе какво толкова

    4 4 Отговор
    Ама Египет поканил ли е певицата.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ооооооо

    11 19 Отговор
    Слави, ти си циник! Доказано! И в музика и за политика - ти си циник!

    Най-добре е да минеш през клиниката на 4-ти км. - по път ти е за Драгалевци. Там ще ти кажат други неща, освен тия които си мислиш и говориш.
  • 53 696

    5 11 Отговор
    Славейко за пореден път опита да си направи поредната духовна чек.я, написана от "великите" му писачи, но и за пореден път не му се получи..
    Апропо, останаха ли "фенове", които гледат предаването му?
    Самият факт, че то се излъчва по ТАЯ телевизия, говори много за насочеността на предаванията и качеството им.
  • 54 Shmeker

    8 4 Отговор
    Слави откри топлата вода. Явно бавно загрява, че чак сега се е сетил.
  • 55 Хасан

    9 2 Отговор

    До коментар #28 от "Azazel":

    И значи американски,английски,френски тайни служби не могат да предприемат мерки за снабдяването на ИДИЛс оръжие???хади де...и аз повярвах..идил сигурно имат пристанище,летище..
  • 56 Хасан

    17 2 Отговор
    Слави поне е човек който си има свое мнение и своя позиция..докато 240които си избираме са баламурници...и герб,и дпс,и бсп и патриотите. един дол дренки
  • 57 tost

    9 6 Отговор
    Ne го харесвам,обаче е на 100% прав
  • 58 МАК

    2 11 Отговор
    А, тя за Слави направо 4-тата е започнала вече. Да не искат да вкарат човека в парламента, ейййййй лоши хора. От кога драпа горкия.
  • 59 Стеф

    4 2 Отговор
    Избирателно се поменуват събитията.Пред Бога всички са равни.Който сее избирателност избирателно ще бъде избран!
  • 60 важно

    9 0 Отговор
    Почти всички изпълнители са американски.
    Защо предизвикват атентата в Лондон? Това каза Слави.
    И защо Тръмп инвестира в тероризъм а те изпълнителите са съпричастни с англичаните?
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Малоумнаци

    13 2 Отговор
    Прост народ , слаба държава.
  • 63 още важно

    21 1 Отговор
    Това, което Слави каза политик не може да си позволи да каже. Затова, когато Слави каже нещо по-добре да замълчим и да се замислим.
  • 64 Арк

    26 4 Отговор
    Странна паплач населява нашата държава.Не съм някакъв фен на Слави Трифонов и не ме интересува дали и чий интерес защитава,ако този интерес съвпада с моите възгледи и разбирания.А фактите са прости:
    -човека си направи труда да събере подписи и да предизвика референдум
    -тази паплач населяваща България се подписа за референдум и гласува на него
    -после същата паплач гласува против собствения си резултат на референдума,отивайки да гласува за любимците си от предишното НС
    -и накрая когато Трифонов отиде да защити труда си който уж беше подкрепен на референдума от така наречения "народ" пред парламента,същата тази паплач която на референдума гласува за различна система се оказа че не била разбрала за какво е гласувала и обвини Трифонов,че искал да стаеа политик и бля,бля.....
    И си лежеше пред телевизора чакайки за пореден път някой друг да и свърши работата и да и извоюва правата.
    Затова ви наричам паплач и благодаря на Господ,че не принадлежа към вашата категория.
    За тези които ще се опитат да блеснат с високоинтилигентната си тъпанарщина коментирайки ме-не се напъвайте, нама нужда да споделят мнение по моя коментар.
    Благодаря за отделеното време.
  • 65 Чалъков

    4 11 Отговор
    Пълно комунистическо мислене на този каскет, ами кой им пречи на тия египтяни, индонезийци и други да си направят концерти и други мероприятия за почит към мъртвите, защо аглосаксонците трябва,а не техните народи ?
  • 66 Hamlet

    6 2 Отговор
    Ei ti papata тука не става въпрос за концерти става въпрос за убити невинни хора и че има дискриминация и че светът в който живеем става все по лошо място. Да и ако държавите се обединят могат да се справят......... Пак относно Слави да не мислиш че той има нужда от пари той достатъчно си ги е спечелил. Той се е доказал като личност.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Крум

    1 0 Отговор
    Ето как се управлява с референдум:
    Прави се референдум във великата сила: харесват ли ви тези?!
    Референдума казва не на 50% без някакви си 10 милиона гласа.
    Тогава шефа на великата сила отива и изпепелява ония, които не се харесват.
    Нищо сложно, нали!
  • 69 Крум

    0 0 Отговор
    За да разберете числото 10 милиона, си представете велика сила с население 4 милиарда....
  • 70 Крум

    1 2 Отговор
    Те ви казаха да му повярвате и вие си изпатихте,.
    Сега не вярвате на никого и става още по-зле.
    Ако не се сещате какво да правите, аз бих ви казал къде грешите.
    Но вие се кланяте на парите.
    За да ме чуете, ще трябва да ви искам пари, но не мога да взема пари за това което правя.
    Така че ще се оправяте сами.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове