Last news in Fakti

17 Юни, 2017 04:00 8 501 7

Революционните решения на Michelin

Революционните решения на Michelin - 1

Сирил Роже от световноизвестния производител на автомобилни гуми - Michelin, сподели визията на компанията относно бъдещето. Тя разбира се включва органични матириали, липса на въздух, възможност за лесна преработка, възстановяване на съществуващи гуми и всичко това ще бъде дело на 3D принтиране. Освен това, гумите ще могат в реално време да пренасят информация за пътната настилка към превозното средство. Със сигурност ще мине време, преди всичките тези идеи да бъдат приложени в ежедневието, защото има много други фактори за преминаване, но така изглежда бъдещето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Japanese

    2 0 Отговор
    Bridgestone otdavna gi imat, no ne gi puskat na pazara
  • 2 Shmeker

    10 7 Отговор
    Тия материали са неизползваеми. Защото ще се набият с камъчета, кал и всичко останало и няма да работят добре. Ще тресат. Една от многото хипотетични научни разработки, източили бюджет и останали на рафтовете.
  • 3 Гост

    9 5 Отговор
    Как ще се балансира това нещо? Ами как и сняг като се набие вътре?? Това нещо става да се кара само в някой мол ,на нормалните пътища е неприложимо. Но иначе браво за идеята .
  • 4 Japanese

    2 3 Отговор
    Много умници, това е да го разберат умните ви глави!
    Иначе ще го покрият с материал като силикон или каучук!

    Коментиран от #5

  • 5 Shmeker

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Japanese":

    Така ли? И после ще ги помпят сигурно.
  • 6 Гост от време на време

    2 0 Отговор
    Ще са перфектни след 200 год когато започнем да правим ралита я на Марс, я на луната
  • 7 Jack Bauer

    3 0 Отговор
    В бъдеще няма да има нужда от гуми, колите ще летят.