19 Юни, 2017 13:26 1 241 0

Константинов: Нямахме никакъв хъс!

  • константинов-
  • волейбол-
  • българия-
  • аржентина-
  • световна лига

"Не смятам, че заслужавахме да победим Аржентина", добави Пламен Константинов

Константинов: Нямахме никакъв хъс! - 1
Снимка: БТА/АР

Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов бе разочарован от представянето на неговия отбор в решителния мач от Световната лига срещу Аржентина. Родните волейболисти загубиха с 1:3 и не успяха да се класират за финалите на турнира в Куритиба.

“Не искам да говоря за представянето на Аржентина. Ще коментирам само моите играчи. Не смятам, че заслужавахме да победим в този мач. Не показахме нужният хъс и желание за игра в този решаващ мач. Трябваше да покажем съвсем друга игра".

"С нищо не показахме, че искаме да победим и да се класираме напред. Пропуснахме страхотен шанс днес, както го сторихме и в някои предишни мачове. Трябва да се научим как се играе в такива мачове”, заяви Константинов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА