19 Юни, 2017 15:58 2 126 0

Юнайтед дава Де Хеа и доплаща за Роналдо

  • роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • де хеа-
  • реал мадрид-
  • бартер

Евентуалната грандиозна сделка ще "взриви" трансферния пазар

Юнайтед дава Де Хеа и доплаща за Роналдо - 1
Снимка: БТА/АР

Ръководството на Манчестър Юнайтед е готово да предложи 175 милиона паунда и дори да се раздели с Давид де Хеа, включвайки стража в офертата за голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. Испанският вратар от доста време е желан на "Сантиаго Бернабеу", но "червените дяволи" не искаха да се разделят с него заради съществената му роля в отбора. Сега обаче клубните босове са готови да направят този компромис, за да си върнат CR7, твърди "Мирър".

Португалецът твърдо е решил да напусне Испания, като голямото му желание било да се върне на "Олд Трафорд". Поне такива са последните медийни спекулации. Другият голям кандидат за Кристиано е Пари Сен Жермен. Китайските клубове също подготвят многомилионни оферти, но се предполага, че на този етап четирикратния носител на "Златната топка" иска да продължи да играе в Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА