19 Юни, 2017 19:10 10 673 41

САЩ отговориха на Русия

  • сащ-
  • сирия-
  • русия

Пентагонът твърди, че каналът за комуникация е ефективен

САЩ отговориха на Русия - 1
Снимка: Wikipedia

От Пентагона обявиха, че считат канала за комуникация с Русия за Сирия за ефективен, съобщи ТАСС.

По-рано днес Русия обяви, че прекратява комуникацията си със САЩ за ситуацията в Сирия. Това стана, след като американските сили свалиха сирийски правителствен изтребител над Ракка.

От САЩ обявиха, че на няколко пъти са поддържали контакт с Русия, относно правителствените изтребители в региона.

„Коалицията общуваше с руснаците няколко пъти вчера и винаги е достъпна за действия за предотвратяване на конфликти, за да се гарантира сигурността на екипажите на самолетите и операциите”, заяви представител на оглавяваната от САЩ коалиция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    37 27 Отговор
    Тия като ердогрух и на руски ще проговорят. Засега Путин ги използва но ако вземат пак страната на идил ще затвори небето над Сирия и то съвсем законно. Просто сега отлага за да държи част от джахидистите в страни и домолкото е възможно да ги противопоставя.
  • 2 onq s konq

    39 94 Отговор
    Путин може да затваря Кремъл когато си поиска,НО НЕ И НЕБЕТО НАД СИРИЯ,защото не е Господ.Пък кое е законно и кое-не според руснаците си е през оная работа на НАТО,щото руските закони са валидни ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗА РУСИЯ!

    Коментиран от #4, #7

  • 3 ха ха

    22 51 Отговор
    Май никой не басари Русия
  • 4 Барчо

    67 11 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Русия няма да затваря никакво въздушно пространство. Това ще го направи законното правителство на Сирия, след като за пореден път вижда как американските военни помагат на ИД. Може и учтиво да помоли навлеците да напуснат територията на Сирия. Това ако стане, ще видим какво ще последва. Може всичко да стане, а може и нищо. Ние само може да си тропаме по клавиатурите и да се пцоваме.

    Коментиран от #19, #29

  • 5 Do onq s konq

    33 8 Отговор
    Po prost chovek ot teb ima li ?

    Коментиран от #6

  • 6 onq s konq

    2 29 Отговор

    До коментар #5 от "Do onq s konq":

    E tova lo6o li e?Prost i s pari...

    Коментиран от #12, #26

  • 7 Бай хой

    42 8 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Да ти припомня как приземиха турските самолети и то в страна член на нато. Анадънмо. И нато бе по тихо и от риба.
  • 8 Иван Господинов

    73 5 Отговор
    Ако американски самолет беше свален над Сирия щеше да е вой до небесата. Но когато сирийски боен самолет на редовната сирийска армия бъде свален над Сирия това е просто някаква дъвка за зомбираните овце. За подобно нещо се обявява война. Какво да не би амеркиканците да имат някакво божествено право да избиват хората в собствените им държави? Външната политика на щатите е чиста рекетьорска наглост. Щото са силни във военно отношение могат да мачкат който си пожелаят и никой никъде не е застрахован. Освен ако чинно не изпълнява всичко което се поиска от него и не забравя да благодари, че е оставен за кратко да диша.

    Коментиран от #10

  • 9 Разлиен

    61 7 Отговор
    М-дааа!
    Краварите въобще не разбират, колко са се оакали. Руснаците са търпеливи, ама явно и на тях им писна от американски простотии и протекции!
  • 10 Очо

    48 2 Отговор

    До коментар #8 от "Иван Господинов":

    Да ама сега промитите и продажни подлоги на НПО-тата ще ти изговорят хиляди приказки от типа на -диктатори,тирани,заплахи за демокрацията и още куп измишльотини ...та чак ще стигнат до Ленин и "червените ушанки"....Нищо че САЩ досега са избили милиони хора по-целият свят,като се прикриват само с НПО лозунги....
  • 11 нагли

    53 4 Отговор
    САШ са свалили сирийски самолет над САЩ или са свалили сирийски самолет над Сирия??? Кой е нагъл в случая? Жалко, че има дупедавци, които защитават държава, от която не сме видяли нищо хубаво и ни е бомбандирала преди 50 години, а сега като кажеш там, че си от Бг ти се смеят и мислят за абориген. Нация от наследници на престъпници, пратени там да копаят и требят индианци. Геноцирала цяла раса и поробила друга, при положение, че в Европа робство няма от Римско време. И същите тези говорят за права и демокрация.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Барчо

    43 4 Отговор
    Руски самолети също са изпълнявали мисии по времето когато американците са свалили сирийския. Днес руснаците са прекратили официално да искат и дават информация с така наречените американски партньори за извършване на мисии. Руските бомбандировачи вече летят ескортирани от изтребители, както и наземна охрана. Може би ще започнат да правят и смесени ескадрили със сирийската армия. Те тогава да видя американските мъжкари как ще действат.
  • 14 ха ха хаааа

    8 35 Отговор
    Те ,руснаците от време на време "затварят" небето над Сирия но това само те си го знаят и никой не разбира за техните действия!!!

    Коментиран от #15, #28

  • 15 Барчо

    19 3 Отговор

    До коментар #14 от "ха ха хаааа":

    Американците изпуснаха да смажат руснаците по времето на Елцин и сега вече е късно. Ако беше станал кримския проблем по онова време едва ли американците щяха само да плямпат и плачат по медиите като пеленачета. Тогава щяха просто да си вземат за половин час Крим и да си направят базата.
    Който се смее последен, най-добре се смее!
  • 16 СССР

    35 6 Отговор
    Руснаците са търпеливи, търпеливи но... падне ли им пердето ще има краварско беганйеее и масово о.иране с рапорти за напускане!

    Коментиран от #20

  • 17 Така де

    31 4 Отговор
    Руснаците имат една поговорка -дълго запрягаме ,но после караме бързо.
    Така ,че трябва мноо да се внимава да не започнат да падат тези ефчета като гнили круши.
  • 18 onq s konq

    2 20 Отговор

    До коментар #12 от "Хаха":

    Така ти се иска.И то много.Че и знаеш защо.
  • 19 Sergiy

    7 21 Отговор

    До коментар #4 от "Барчо":

    имаш толково мнго дума "Може" ти и живееш по принцим "може" ;)
    "законо правителство" на Сирия в лицето на асад и путьо, които избиха стотици хиляди своите хора, така правиха само в Африка, някои диктатори, "може" ти искаш да имаш асад за своят лидер, това че той заедно с путьо са идоли твоите, е ясно, ама да управлява такъв изрод като асад и да не остави нищо от странат си, само заради "трон" това ли вече пиши в методичките на путьо? Не отговоряй, въпрос беше риторичен.

    Коментиран от #22

  • 20 Sergiy

    5 16 Отговор

    До коментар #16 от "СССР":

    "рапорти за напускане" на "армията" на "русия".
    това искаше да кажеш, ами горе-долу, бива.
    P.S ти пак от къде цъфна, нали преди дълги 26 години те заровиха под земята.
  • 21 muzikanta

    12 24 Отговор
    Момчета не знам, но откакто започна войната на братушките само им свалят самолети 4 паднаха досега.Още 1-2 и ще изпаднат във финансова криза.Не си мислете че имат много пари - военната техника не може да се застрахова. и запомнете Доларът е цар!!!!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Оня с коня

    2 10 Отговор
    Двама се карат -русия и сащ,третия печели - ИСЛЯМА.

    Коментиран от #27

  • 25 Т.Живков

    18 4 Отговор
    Кълнем се в смъртта ви, другари,
    във всеки загинал герой,
    че скоро часът ще удари,
    часът на щастливия строй!

    Червеното слънце ще грейне
    във всички бедняшки сърца
    и в новия кървав септември —
    кълнем се — ще бием врага!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 onq s konq

    3 12 Отговор

    До коментар #24 от "Оня с коня":

    НЕ ПИШИ С НИКА МИ ДЪЛБОКОМИСЛИЯ!Хората пари крадат,той седнал никове да присвоява завалията...После "що съм гладен веее...":)
  • 28 Хм хм

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "ха ха хаааа":

    Скоро ще има такива, които ще го разберат:)
  • 29 Max

    1 4 Отговор

    До коментар #4 от "Барчо":

    Кого да помолят, САЩ ли? Ще ме убиеш от хумор. Турците се разхождат от години там и не могат да ги помолят, пък кво остава за САЩ
  • 30 незнайко

    16 0 Отговор
    Гледат те в очите и те лъжат от Пентагона. Могат да кажат всичко и кой ще го докаже ? Истината се вижда от делата им ! Ако спрат да се месят като военни, какво ли ще прави армията им тогава ? Какво ще правят тези огромни самолетоносачи с по 6000 души екипаж ? За САЩ това е създадена работа за тези хора. Това е част от икономиката им, макар и МРЪСНА.
  • 31 123456

    17 3 Отговор
    Само, че по-точното заглавие е: САЩ молят Русия да възстанови комуникацията. Защо? Защото от няколко дни Ф-ките май не летят над Сирия и не могат да помагат на главорезите.
  • 32 кики

    6 14 Отговор
    какво сте се разцвилили от коневръзе бре другари,САЩ са наш съюзник в НАТО и основен стожер на свободния свят,а вие другари си стойте в землянките и не се изказвайте неподготвени за неща от които неразбирате!Мнения от роби .....е смешно айде наздраве ватников...

    Коментиран от #39

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Kcaniba

    4 9 Отговор
    ДОГОВОРИТЕ С РУСИЯ НЕ СТРУВАТ ДОРИ ХАРТИЯТА, ВЪРХУ КОЯТО СА НАПИСАНИ.» ОТО ФОН БИСМАРК

    Коментиран от #41

  • 35 Kcaniba

    4 11 Отговор
    до коневръза:избройте 5 неща за бита които ползвате и те са сделани в РОССИЯ....

    Коментиран от #36, #37, #40

  • 36 Монго

    4 9 Отговор

    До коментар #35 от "Kcaniba":

    Автомобил Москвич, хладилник Мраз, прахусмокачка Ракета, смартфон Йотафон и една ушанка през зимата.
  • 37 Бай хой

    4 1 Отговор

    До коментар #35 от "Kcaniba":

    БМВ Х6

    Коментиран от #38

  • 38 ЛУД ИДИОТ

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "Бай хой":

    Много ми хареса отовора от страна на САЩ.Ето това е отговор.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Някой от някъде

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "Kcaniba":

    Като си започнал да цитираш поне цитирай до край или пак избирателно както ни учи чичко Сорос - "Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно или въобще да не се играе." Ото Бисмарк