Last news in Fakti

12 Юли, 2017 07:15 6 219 5

iM2 - BMW M на бъдещето

iM2 - BMW M на бъдещето - 1

Автомобилите са тръгнали към електрическото задвижване и съвсем скоро на някои производители ще се налага да създават такива модели, защото големите градове постепенно ще забраняват тези с двигатели с вътрешно горене. Естествено освен смяната на задвижващия агрегат се гони и динамика, а в момента едни от масовите автомобили, които имат най-добрата такава са автомобилите на M подразделението на BMW, като разбира се изключваме суперспортните машини.

Как би изглеждала комбинацията между най-малкия спортист в момента - М2 и духа на BMW i подразделението, което има за цел да вкарва всички новости в компанията? Ами тези графични изображения, които не са дело на компанията, а на дизайнера Давид Оливарес го показват нагледно и проекта изглежда много интересно.

Оливарес споделя за iM2, че така вижда бъдещето за истинските фенове на автомобилите - там където шофьора се сраства с машината и има пълния контрол, там където се жертва лукса, максималната скорост и и обсега, за да се постигнат добро ускорение, баланс и добра цена. Този автомобил трябва да бъде прехода между настоящето и бъдещето.

Много често такива свободни проекти биват използвани в истинското създаване на автомобили, като самите компании се допитват до дизайнерите на свободна практика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хорст

    10 5 Отговор
    Реднери, рисунки, концептуални разработки...

    Тесла Модел 3 - след 28 юли и с ускорение от 0 до 96,5 км/ч. за под 6 секунди!!!

    Коментиран от #4

  • 2 BMW

    8 10 Отговор
    Ето това е истински спортен автомобил ВИНАГИ BMW ще е номер 1

    Коментиран от #5

  • 3 Тислъ

    8 2 Отговор
    тесла това тесла онова.. тази статия не е за тесла : ) не, че са лоши ама конкуренцията е хубаво нещо защото няма цял свят да кара тесли я ;)
  • 4 Телсахах

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хорст":

    Тесла модел 3 - ускорение за по 6 секунди даже и грозна на това отгоре
  • 5 Гоже Босподи

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "BMW":

    Ама те никога не са били № 1 ... първо трябва да станат :D :D :D