12 Юли, 2017 20:40 6 215 33

Боян Расате: Да се спре педофилията сред циганите (ВИДЕО)

  • боян расате-
  • цигани-
  • интеграция
Боян Расате: Да се спре педофилията сред циганите (ВИДЕО) - 1
Боян Станков - Расате

Да се спре финансирането на циганските организации, да се направи ревизия на всички фондации, прилагане на Наказателния кодекс, да се забрани просията, да се изиска циганите да си гледат децата - да се наказват, ако не го правят, да се спре ширещата се педофилия сред тях. Такива мерки предложи в ефира на ФАКТИ председателят на БНС-НД Боян Расате по повод зачестилите в последните седмици сблъсъци между цигани и българи.

Целия разговор с Боян Расате гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    5 62 Отговор
    Расист..ромите не слушат български народни песни но българчетата хвърлят кючеци на ромски песни..

    Коментиран от #4, #24, #30

  • 2 Хасан

    5 47 Отговор
    То Хитлер имаше същата идеология..и знаете последиците..за него имаше арийски ”арабски ”жребци
  • 3 Хасан

    1 47 Отговор
    Прокурата трябва да се намеси и да се повдигне обвинение на етническа основа и призоваване на насилие към определен етнос...селска кавга го превърнаха в национален скандал
  • 4 Адолф

    49 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Кво се пенявиш пак, бре! Нали си "турчин"? Не знаеш ли, че кючекът е турски, не цигански, камоли "ромски"? И като си "турчин" кво квичиш като някой натиска циганите? или се идентифицираш с тях? Не случайно в България викаме циганин, на всички различни от българите. Ти си най-яркото обяснение и основание за този феномен!

    Коментиран от #5

  • 5 Хасан

    3 42 Отговор

    До коментар #4 от "Адолф":

    Аз съм хуманист... насилието поражда насилие...сред тях има много образовани о честни бизнесмени...ромите трябва да се образоват ..ясли,детски градини,средно образование с професия...

    Коментиран от #6, #8

  • 6 Хасан

    2 21 Отговор

    До коментар #5 от "Хасан":

    Трябва да се включат в трудовия живот
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 гала

    58 0 Отговор
    Имах позната циганка с две момиченца.Всяка седмица и давах една чанта пълна с ориз,фасул,леща и др.продукти за готвене.На момичетата купувах книжки,моливи,блокчета и дрехи.Така две години.Исках,да и подаря шевна машина и да я науча да шие за да не проси.Тя отказа.Каза .,че предпочита да проси вместо да работи.От тогава спрях да и давам каквото и да било. Тези хора незнам как ще се оправят без здрава тояга....
  • 10 Хлебич

    26 0 Отговор

    До коментар #8 от "Адолф":

    Масово ,Българите , чакат с нетърпение епизод две!!!
  • 11 681 БЪЛГАРИЯ

    37 4 Отговор
    СМЪРТ ЗА ЦИГАНИТЕ !!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!
  • 12 Владимир

    38 1 Отговор
    Мангала не е като човека
  • 13 Хасан

    4 15 Отговор

    До коментар #8 от "Адолф":

    Що да дразня ?казвам си мнението...и не съм трол..

    Коментиран от #14

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 jambazina

    10 6 Отговор
    Хасане, не си прав, каквото и да е, не е редно деца да стават родители и да ги принуждават техните родители към секс, па и да взимат пари за това, не мога да повярвам, че едно дете се интересува повече от секд отколкото от играчки или рисунки, било то циганско дете. А тоа Расате е пълен палячо.

    Коментиран от #16

  • 16 Хасан

    8 7 Отговор

    До коментар #15 от "jambazina":

    Аз съм за това да се осъждат родители чиито непълнолетни деца са в брак,ако имат деца държавата да изземе и държавата да ги отгледа..повярвайте ми ще има ефект и по малко масраф ...задължителни ясли,задължителна детска градина,задължително училище ,средно образование с професионална подготовка,стаж,практика..усвояване на трудови навици

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Адолф

    33 0 Отговор

    До коментар #16 от "Хасан":

    Ами защо не станеш учител и да започнеш да ги просвещаваш, за да се убедиш сам какъв ще е резултата. Ако всичко изброено от теб беше възможно, циганите много отдавна нямаше да са това което са. Но не се е случило никъде по света и навсякъде циганинът си е циганин. Те са умствено изостанала, примитивна раса. Знам го от богат личен и професионален опит.

    Коментиран от #21

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Пазарен Либерализатор

    33 0 Отговор
    Циганите не искат интеграция. Искат и имат привилегии. Никой не ги принуждава да се чукат от малки и да раждат - сами го правят, липсва всякаква сексуална култура, нулева хигиена. И май не искат играчки, по-скоро искат да ти гепят колелото. Някой да познава циганин миньор, земеделец, дърводелец?
  • 21 Хасан

    6 4 Отговор

    До коментар #18 от "Адолф":

    Ами аз съм от тия плямпала които само говорят...и не бих искал съсед ром ...

    Коментиран от #23

  • 22 Светльо

    25 2 Отговор
    Значи Боян дойде да си плати сметката при мен, (работех в оператор), случайно на касата. Заговорих се с него ма напълно от друга тема. Супер пич ми се видя и от дума на дума, стигнахме до темите за политиката, общественият живот, патриотизмът, супер увлекателна и ерудирана личност. Без грам фалш, без да се надува, супер земен човек, просто един от народа буквално.

    Искам да кажа, че много известни личности се продадоха от прехода до днес, но това е един изключително скромен, умерен и наистина патриотичен човек. Нищо общо с нацизъм, фашизъм, казвам Ви го от първа ръка, след 2 часа не малък разговор.

    Споменавам всичко това във връзка с спряганите от край време етикети срещу него, че е чудовище, хулиган, нацист, фашист, бияч, мутра. Изобщо не кореспондира с реалноста очи в очи. Супер точен и истински човек. И най вече вярва в това, в което говори, мъжкар е. Повечето патриоти са само за пред медиите и вкъщи, този говори и е ял бой за приказките си. Слави не е патриот, а мутра правщ всичко за пари, разликата е голяма.
  • 23 Адолф

    16 1 Отговор

    До коментар #21 от "Хасан":

    Знам, че си плямпало, защото Расате не е казал нищо по различно от написаното в предпоследния ти пост. Ама ти започна плюнки да плюеш, да ръсиш обиди и да казваш на черното бяло!
  • 24 ХалА

    19 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Асанчо, баце, каква раса са циганите, че Расате да е расист?

    Коментиран от #26

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Кибик

    12 0 Отговор
    Как така арменските и руските емигранти можаха да да се интегрират, само житаните не могат? Отговорът е елементарен, но не е лицеприятен за БХК и другите подобни хрантутници: могат да се интегрират хора със сродна култура, бит и религия. Така наречените роми и в Индия да отидат, едва ли ще се интегрират.
  • 28 шшш

    8 0 Отговор
    Прав е - трябва да се спре с този размножителен хаос сред цигански деца, а за бащи педофили по един кол в за-ника, но инак тази група само със страх може да управлява, ама бой до посиняване..просто няма такава практика по света където тези са интегрирали..Също касае и други малцинства в България, да не се събират в махали ,да ги разтурят ,защото нищо добро не чака България,когато те са капсулирани,най малко поради това че не знаят български..Като не щат да говорят на български ,да си ходят на ...На кратко,всичко което ни трябва да приложим в България,за да я защитим, в други държави прилагат с пълна сила.Я помислете дали в Турция някой циганин ще тръгне да бие полиция или да не говори на турски...ще го изтрият от земята.Там държава действа с всички средства за да няма такива скрити "Хасанчовци",които мътят водата в България...
  • 29 само празни приказки

    1 6 Отговор
    Боби си е сложил костюмчето, сгъва парата и си говори глупостите по сценарии, вместо да отива в Асеновград и да помага за налагането на някаква справедливост.
    По лесно е да биеш гейове, да говориш по телЪвизията и да се правиш на инетерсен, отколкото да се разправяш с разярени цигани, въоръжени с брадви, железни пртове и колове. Бобито с такива неща не се занимава, поредната пионка на ДС.
  • 30 чичо Пешо

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Хасане, циганите са като скакалци - идват, изяждат всичко и се местят да паразитират на друго място. Ако интеграцията беше възможна, бай Тошо щеше да успее, а не е като да не се полагаха усилия едно време. Имал съм не малко съученици и комшии цигани по онова време, еми ок, не бяха както сега, но всички или повтаряха класа или вдвам избутваха, а комшиите - вечна смрад, силна музика, пиянски изпълнения, вечно се гледа как да се кръшне я от работа, я от плащане на такси. Рабери, просто са лош "матриал". Не съм расист, опитвал съм се да наема цигани да работят при мен и за мен през годините, еми не стават - мързеливо и крадливо племе с мноого малки изключения.
  • 31 българин сталин

    5 0 Отговор
    има цигани има проблем няма цитани нама проблем
  • 32 бай Иван

    3 0 Отговор
    Трябва да се създадат отряди за изтребване на мангали.
    По едно гето на нощ и така за по-малко от година ще се оправим.
  • 33 Ванката

    1 0 Отговор
    Първо оглупелия народ трявба да спре да гласува за политици които са зависими от "Западни"-Соросоидни НПО-та. Тези политици които ви пробутват през БТВ и НОВА НЕ са вашите политици.
    Има 70 патрии бе хора, изберете си която и да е пария на която не и дават медина изява и опасноста да сгрешите е по малка отколкото ако отидете да гласувате Пак за БСП, ГЕРБ или някоя медийна партия която хвърля милиони за реклама. Тези милиони от ас ще си ги избият!! 10-тократно.