Last news in Fakti

13 Юли, 2017 09:54, обновена 13 Юни, 2022 12:43 50 851 37

Когато долееш течност за чистачки вместо масло

  • масло-
  • течност за чистачки-
  • mini-
  • смяна на масло
Когато долееш течност за чистачки вместо масло - 1

Комичен случай от Франция роди сюжет за нов виц за светлокосите автомобилистки във Facebook група на почитателите на BMW. Илюстрованата с мъчителни за гледане снимки история разказва за млада дама, която доляла грешната течност на грешното място в двигателния отсек на своето Mini.

Когато долееш течност за чистачки вместо масло

Очевидци разказват, че блондинката си купила петлитрова туба с течност за чистачки от бензиностанция. 10 минути по-късно обаче се върнала с оплакването, че ауспухът бълва сини кълба пушек.

Когато долееш течност за чистачки вместо масло

Какво показал огледът на двигателя се вижда добре на снимките. Интересен нюанс в историята добавя фактът, че жената успяла някак да налее и петте литра течност за чистачки в мотора.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 турбо

    96 2 Отговор
    Само като прочетох заглавието и вече бях сигурен , че това е жена :)

    Коментиран от #35

  • 2 R.I.P.

    68 1 Отговор
    Убила е Минчо !

    Коментиран от #3

  • 3 Ироничен

    60 0 Отговор

    До коментар #2 от "R.I.P.":

    И е надминала Мунчо!
  • 4 Ловеца на поршета

    71 2 Отговор
    Щом е наляла цялата туба явно да жените няма невъзможни неща.
  • 5 Иван

    49 8 Отговор
    Аз съм виждал и мъже да не знаят къде точно се налива масло и т.н.
  • 6 filo

    64 9 Отговор
    Жена шофьор, негър скиор. Тази поговорка изчерпва темата.
  • 7 гощо

    49 6 Отговор
    Аз лично съм показвал на двама човека къде се налива за чистачки,къде за антифриз и къде е маслото как се мери и т.н. Говоря за мъже!!! Жените са ясни!!!
  • 8 Джигит

    53 0 Отговор
    Без да иска е изобретила нов вид емулсия - я за мазане на филийки, я за запушване на канали, или за производство на кренвирши
  • 9 Мангава тут Мангава

    42 3 Отговор
    Неук човек, какво може да направи? Простотия.
    Всеки е неук в определена свера, дори и сами аз.
    Затова когато нещо не ми влиза в ''око'' си търся човек който с-у заплащане ще свърши работата. Което не е никаква гаранция де.
    Но всеки рискува и преценява сам.
    Сега ще си плати за това си невежество.
    И аз съм виждал мъже, да сипват течност за чистачки в антифриза. Ама какво да се прави, неуки!!
  • 10 onq s konq

    22 55 Отговор
    И ас съм правил такава грешка но разликата е в това че сипах вода в БАВАРЕЦА и се усетих чак след 20 хиляди километра кога доиде време да сменям маслото!Естественно на БАВАРЕЦА нищо му нямаше !!!Даже ми се струва че варвеше една идея повече !

    Коментиран от #25

  • 11 ЯК КАРАЧ

    25 4 Отговор
    Всяка тъпотия се заплаща, така е. Като е блондинка, няма лошо, да иде и да обслужва клиенти на магистралата, къде е тръгнала да се изявява в автомобила. Горката кола.....
  • 12 Гост

    45 0 Отговор
    ако сега сложи и литър масло в казана за чистачките грешка няма да има :))))
  • 13 benji

    39 2 Отговор
    Роди ме мамо глупава, аз сама ще се изруся.
  • 14 ахахах

    19 3 Отговор
    В първи час на шофьорски курс се прави една задължителна процедура - инструкторът отваря капака, показва ти всички основни възли и агрегати в автомобила, и тогава чак сядаш зад волана...
  • 15 kmvasilev

    13 2 Отговор
    а на мен миналата седмица малко преди Агликина поляна ми гръмна казанчето за чистачките... но разбрах че е то 1 час по-късно. на качването от Стара Река просто се чу един силен глух пукот и аз се постреснах. веднага намалих, пробвах предницата, кормило, спирачки... всичко изглеждаше наред, продължих, в Сливен спрях в супера да си купя диня и на излизане гледам едни мъркуче се люлее зад предната броня... дигнах капака, тапата на казанчето с мъркучето стои между шайбата на генератора и ламарините, изтъркана и половината липсваща, не бях чувал за подобен случай, течността е смес на малко зимна и лятна с нанороботи дето много чистели стъклата... егати му и химията :)

    Коментиран от #16

  • 16 onq s konq

    19 2 Отговор

    До коментар #15 от "kmvasilev":

    Ас затова се сипвам вода от бунара щото нема никаква химя и си немам никви проблеми!
  • 17 Дядо поп

    32 1 Отговор
    След две три седмици колата е нов внос в Горубляне.
  • 18 казанова

    26 2 Отговор
    Не е виновна жената!
    Сигурен съм, че въпреки прегрешението не бихте отказали на блондинката, като преди това ще я засипите с комплименти.
  • 19 Шаран БГ

    14 6 Отговор
    Не е виновна жената! То много течности , много нещо. Коя за коя дупка е, може ли да помни човек? Во време оно си бяха само три - масло, спирачна течност и вода.Кой я измисли /пак пари да дерат/ "течност за чистачки"?На 4 литра вода наливам 600-800 мллт първак или ракия, капвам около 200 мллт спирт за горене / най-вече за оцветяване/ и ...фертих ! По желание може една супена лъжица веро за миене на домакински съдове. Пей сърце..цръкваш - плъзга се леко по джама, не замръзва зимата и мирише хубаво, хубаво.... и на мен и на катаджията. Как туй всичкото да го сгреша, че и у двигателя да го хакна ?За двигател, за хидравлика, за климатика, за спирачките, за радиатора, че и за чистачките, вода за миене и вода за пиене.......Мале, мале, да се ошашави човек......Гениалното в случая е наливането и на 5-ях литра, там, където не трябва. Само французойка е способна! Гинес!

    Коментиран от #20

  • 20 Гадина

    7 6 Отговор

    До коментар #19 от "Шаран БГ":

    Вярно си Шаран при това и тъп. Следващия път сипи само спирт за горене и като пръскаш дишай с пълни гърди. Пациент, че и горд от себе си!
  • 21 БТК

    13 0 Отговор
    "Грешната течност на грешното място "????

    Пишете глупости
  • 22 ......

    12 0 Отговор
    Тая кифла няма ли гадже, брат, баща, приятел, колега, познат, комшия, майстор-монтьор и т.н. да и помогне, .аси....
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ники

    5 0 Отговор
    Ха ха ха ха ха ха ха ! ОООООооооооо не мога да спраааа ха ха ха ха
  • 25 Работник

    12 2 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    Оня с коня ми оправя настроението всеки път евала бате
  • 26 бай Пешо

    8 3 Отговор
    Не се смейте хора това ,че е жена и е простено за постъпката може в бързината и завеяноста си да го е направила.Но съм виждал и мъже с по тъпи и от тази.1 ВИ СЛУЧАЙ- преди години съм тръгнал на работа с колата и тъкмо излезнах на главната улица и виждам момче и момиче бутат яростно колата си сравнения с мойта въшка Опел Корса 1.4 96 год. спирам до тя и питам какъв е проблема и ако мога да помогна с нещо.Мислех ,че момчето е шофьора по навик а момичето ми отговори ...ми както си карахме и угасна...викам добре чакай да се направя на майстор и слезнах .Викам дигай капака да погледна има ли ток и изобщо какво е положението и чувам отговор ....ми тя колата е негова аз капака не знам откъде се отваря...не ме очуди момиче викам си аз кво да я направиш. Викам пич дигай капака и се качи да въртиш ключа да чуя.Качи се пича завъртя...върти като бясна гледам акумулатора нов кабели нови и изобщо не се сещам да погледна таблото да видя уредите.Викам им да ги потегля малко и запитах за въже няма да ви казвам как изпулено ме погледна пича на тоя въпрос и извадих мето направено от тираджийски колани двойно с карабини от двете страни закачих ги ...не споменах ,чарах тогава Паджеро 3000 куб. и завлачих като бръмбар сламка и нямя и няма палене викам пичага качи се на моята и давай може пък нещо да не прави той като хората и се качих в Корсата и по навик си погледнах уредите и кво да видя ...стрелката на бензина виси като умрял х.й на червено а лампата ще ти извади очите
  • 27 бай Пешо

    7 1 Отговор
    Викам пич ти поглеждал ли си таблото тая лампа дето свети за квое ....ми не знам аз освен да сипвам бензин и да карам друго не разбирам...хахаха това мъж.Така че тая поне се е опитала да си сипе масло ....
  • 28 dynamo

    3 0 Отговор
    Ще се научат дамите. Не ги мислете. Сигурно и докери от нежния пол има. Еманципация.
  • 29 ЗРМ

    4 0 Отговор
    От този мотор става ли нещо? Питам заради измамниците в Горубляне.
    Предполагам, че цената на ремонта е колкото на нов мотор.

    Коментиран от #30

  • 30 турбо

    3 4 Отговор

    До коментар #29 от "ЗРМ":

    Става ако е сппряла веднага при светването на лампата на маслото . Ако е карала малко повече и е завлекал лагерите е за ремонт . Ако обаче го е блокирала , по-добре нов (друг двигател)
  • 31 някой

    4 1 Отговор
    Защо се смеете на жената,все пак се е опитала да направи нещо за своята кола пък и като любител е разбираемо да сбърка.Аз какво да кажа след една отпуска отивам на работа и шефа ми вика,днес няма да караш твоя камион че е в сервиза а аз опулвам очи недоумяващ как така след като е само на 3 месеца и само аз го карам и никой друг? А той сконфузен ми казва че помолил един колега да провери маслото и той взел че долял антифриз в маслото и масло в казанчето за чистачките. Е това професионален шофьор.

    Коментиран от #32

  • 32 турбо

    4 0 Отговор

    До коментар #31 от "някой":

    За детайл 710 чувал ли си ?
    https://bg-bg.facebook.com/I.like.to.drive/photos/pb.259162220966.-2207520000.1464249126./10153939289755967/?type=3
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 BMW

    2 0 Отговор
    Пише се СФЕРА бе!
  • 35 ДДД

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "турбо":

    де да знам мини е към БМВ
    а феновете на марката не се славят с
    как да кажа?
  • 36 Чичо Манчо

    3 2 Отговор
    Много невероятни истории започват точно така: "Очевидци разказват....." и "Една жена казала...." 😉
  • 37 Кирчо

    1 0 Отговор
    На мен "майстор" ми наля масло за скорости наместо антифриз в разширителя, вие за блондинката се чудите!? Викам му аз това не е ли масло, той - не, той червения антифриз е такъв! И това човек завършил ДВГ, който от 10-ина години ремонтира коли, "МАЙСТОР" дето се вика! ;)