13 Юли, 2017 14:21 3 417 12

Сиди: Кой плаща за скъпите адвокати на циганските престъпници

  • александър сиди-
  • плаща-
  • адвокати-
  • цигани-
  • престъпници
Сиди: Кой плаща за скъпите адвокати на циганските престъпници - 1

Циганските изстъпления и нагла и арогантна саморазправа по улиците на държавата ни ескалираха през последните седмици. Това, че вече се случиха проблеми в Асеновград, Бяла, Варна и Гърмен в никой случай не трябва да успокоява гражданите на Ямбол, защото е видно, че това население е ниско грамотно и че не са подкарали българските градове по азбучен ред. Защото иначе няма логика от това, което се случи в Смолян, коментира депутатът от ВМРО Александър Сиди.

Неграмотните, социално слаби и дискриминирани мургави български граждани, грабнаха колове, брадви и сопи и тръгнаха да се саморазправят на тълпи по улиците на България, водени единствено от стадно-племенното си право за налагане на справедливост чрез високо хуманните и демократични методи като побой от тълпа, убиване с камъни и газене с автомобили. Методи, налагани и във високо демократичните общества на запад от също толкова добре интегрирани общности. Същите тези демократични общества на запад, които наливат милиони евро, за да налагат розово-либералните си възгледи на безкрайна и дори опасна за обществото криворазбрана толерантност. Тази толерантност вече се взриви много пъти и беше брутално сгазена, а след това и заклана по улиците на европейските градове.

По делото срещу подивялата тълпа в Асеновград бедните, социално слаби цигани се сдобиха с едни от най-скъпите адвокати в България. Недоумение буди кой точно плаща сметката им. Дали не са онези същите, които с розовите пари на някой неизвестен неолиберален западен спонсор осъдиха страната ни, че налага правовия ред в Гърмен чрез премахването на незаконните цигански коптори. Нима същите тези розови кривозащитници не са за равенство на всички пред закона? Или някой са по-равни?

Циганските набези могат да бъдат спрени единствено тогава, когато държавата влезе в гетата и започне да съблюдава всички да бъдат равни пред закона. Тогава, когато държавата демонстрира нулева търпимост към всяко едно нарушение, независимо от неговия автор.

Ние от ВМРО - Българско национално движение ще се постараем това да се случи. За да си свършим работата, обаче, е наложително да се вземат спешни мерки за ограничаване на дейността на грантово-либералните анонимни фондации, които усилено финансират циганската безнаказаност и чрез високоплатени адвокати и жалък либерален плач по медиите им позволяват да паразитират на гърба на обществото.

Хората, които излязоха по улиците на българските градове, за да протестират срещу циганските саморазправи, не са фашисти и ксенофоби. Те не искат „циганите на сапун“. Те искат справедливост и равенство за всички български граждани!

България трябва да тръгне по пътя на Унгария и да извади на светло всички онези финансови потоци, които наливат пари в издигането на незаконни ислямски меджлиси в махалите и финансирането на онези, които защитават всяко циганско беззаконие, но мълчат - задавени от пачките на анонимни дарители - всеки път, когато някой „интегриран“ циганин изнасили и забие брадва в главата не беззащитна възрастна жена, за да ѝ вземе 20 лв. от пенсията, заключава Александър Сиди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 georgi

    32 1 Отговор
    Не закачайте електората на управниците ни, трябват им за изборитеа другите Терминал 1 или 2
  • 2 me be re

    29 0 Отговор
    Добре казано, остава и да се случи...
  • 3 Илиян Йотов

    22 0 Отговор
    Ами хайде направете го. Отдавна чакаме това да се случи. Или отново ще си остане само заявление!?
  • 4 Бобо

    0 20 Отговор
    Всеки ден стават убийства побойща изнасилвания. Защо се надига обществото когато то е извършено от цигани. Когато е ежедневие в държавата такива престъпления от всички. Но когато е от цигани има недоволство и само те са черни пред всучко. Това показва слабоста на рдин комплесиран човек.

    Коментиран от #6, #12

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 УФФФ

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бобо":

    Тоя па! Каква значение има сравнението ти бе! Скачат срещу циганите защото има натрупано напрежение по много други линии.
    Що скачат срещу Българите дета ритат в метрото в Германия? Въпреки, че вякакви немски наркомани също бият. Щотото сме натрупали "позитивна" енергия!
  • 7 Сашо Ром

    1 20 Отговор
    България е включително и нашата Държава,колкото и да ви е мъчно фактите са беспорни скъпи Български приятели.Журналисти,политици и прочие разпалват етнически интриги и омраза,защо не го разбирате.Спрете тези расистки исказвания и омраза,защото не само нас ще ни боли главата,но и вашата глава много ще ви боли,не си мислете че ще седим с.кръстени ръце.

    Коментиран от #8, #10

  • 8 Бай Иван

    16 0 Отговор

    До коментар #7 от "Сашо Ром":

    Значи според теб спазването на законите от всеки е расизъм?!
  • 9 Юрист

    11 0 Отговор
    Помня като подкараха Цар Киро, взеха му пари че го пазят, после си уьакониха Хотела. Скриха СРС за хероина и семейството му, както и делото за педофилия на Славчо Атанасов, 14-год. Циганка спеше с него
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Анонимен

    0 0 Отговор
    Ще дойде време когато и българите ще грабнат кой каквото има и ще видим кой кого. Сега още търпим, но не се търсят простотиите на циганите вече. И да знаят - няма вечен купон, паричките ще пресъхнат един ден когато гербавите се махнат
  • 12 РОМ

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бобо":

    Да си жив и здрав.Един умен човек да срещна тук.Но Българина си е простичък човечец и много работи не разбира,но иначе е ВЪРЛ РАСИСТ А ПОСЛЕ РЕВЕ.