17 Юли, 2017 15:33 1 012 1

Неймар не е щастлив в Барселона

  • неймар-
  • барселона-
  • меси-
  • сянка-
  • щастие

Семейството на бразилеца го съветва да напусне каталунците

Неймар не е щастлив в Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Барселона Неймар не е напълно щастлив в каталунския клуб, пише вестник Sport. Причината за това е, че играе в сянката на Лионел Меси. Бразилският стрелец все повече отваря ухо за гласове от семейството му, които настояват, че трябва да напусне “Камп Ноу”, за да направи крачка напред. Каквито и успехи да постигне с Барса, Лео винаги ще е пред него в битката за “Златната топка”.

Амбицията на Неймар никога няма да го остави равнодушен в спора кой е най-добрият футболист в света. На бразилеца не му липсват ухажори и всяко лято Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Пари Сен Жермен настоятелно питат за цената на изкусния майстор.

На 25 години Неймар е на прага на петия си сезон в Барселона. Откупната му клауза за това лято е 200 милиона евро, а с оглед космическите суми, които се предлагат и раздават на пазара няма да е изненада някой да направи такава мегаоферта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЕЙМАР

    3 4 Отговор
    Неймар е Много по-добър е от Меси, няма защо повече да си губи времето там, след като Барселона пропусна шанса си, да се отърве от аржентинеца, а се загроби с нов договор с него. Целият отбор носи Меси на гърба си. Всички пасове са за него - въпреки че съотборниците му излизат на голови позиции, не смеят да вкарват голове, а се бавят и чакат да се появи , прехваленят Меси. Да му подадат, с надеждата, че ще има късмет да вкара и подобри някаква куха статистика, да спечели някаква измислена титла. А това че отбора пропуска безброй възможности да реализира голови положения - странно защо няма значение ???
    Колкото по-бързо се спаси Неймар и отиде да играе в друг отбор - толкова по-добре за него и за футбола изобщо.