Last news in Fakti

17 Юли, 2017 15:08 2 173 2

Арестуваха двама за 400 откраднати радиатора в Хасково

  • хасково-
  • радиатори-
  • кражба-
  • фирма-
  • служители

Задържани са мъж и жена - служители на общинска фирма

Арестуваха двама за 400 откраднати радиатора в Хасково - 1
Снимка: Haskovo.info

Хасковската полиция арестува двама служители на общинска фирма във връзка с липсващи 400 чугунени радиатори.

От пресцентъра на полицията съобщават, че на 14 юли в ОД на МВР е получен сигнал за липсващите радиатори от склад на общинска фирма. В хода на разследването станало ясно, че съпричастни към липсата са две длъжностни лица – 57-годишна жена и 55-годишен мъж, служители на въпросната фирма, които са били задържани до 24 часа.

На другия ден от "Икономическа полиция" установяват, че на площадка за изкупуване на черни и цветни метали до Сточна гара в Хасково се товарят радиатори. Служителите на реда са констатирали, че фирмата, стопанисваща площадката, съхранява 16 560 кг. чугун под формата на радиатори. Собственикът на фирмата е представил непълен комплект от документи за установените метални изделия, вследствие на което не е изяснен законния произход на същите.

Пред Haskovo.info собственикът пък заяви, че тези радиатори не са изчезналите от склада, а неговата бригада ги е демонтирала през миналата седмица, като една част са от детската градина до общината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асковлия

    6 0 Отговор
    Ами представете си шефовете как крадат, ама до там никой не стига щото чадър имат
  • 2 незнайко

    1 0 Отговор
    16 тона 16000 килограма по 30 стотинки в най добрия случяй, са 4800 лева. А КЪДЕ СА, 3-4 МИЛИАРДА ОТ КТБ ??? Отстрани всички ни се смеят !!!