Last news in Fakti

19 Юли, 2017 16:09 3 328 1

Най-ужасното преживяване на Радина било с бебето

  • радина кърджилова-
  • деян донков-
  • бебе-
  • море-
  • актриса-
  • вакамция-
  • преживяване-
  • христо

Актрисата сподели за тревогите и щастието да бъдеш майка

Най-ужасното преживяване на Радина било с бебето - 1
Снимки: Instagram

Актрисата Радина Кърджилова сподели за чувствата, които изпитва откакто е станала майка и разказа за един от най-ужасните моменти от своя живот.

В откровен разговор с Гала, младата майка каза, че откакто малкият Христо се е родил, тя е "по-спокойна, по-смирена и по-уплашена" от когато и да било.

В ефира на Нова телевизия Радина разказа за страхът и ужасът, които изпитала и които накарали нея и половинката ѝ - Деян Донков, да вземат решението да направят кръщене на малчугана.

Най-ужасното преживяване на Радина било с бебето

"Страхът се превърна в ужас", каза тя за преживяването, което разтърсило света ѝ. Излизайки от банята с детето на ръце, тя паднала на плочките в коридора. Инцидентът я изплашил ужасно много, а Христо избухнал в плач. Детето не пострадало, но уплахата на майката била много голяма, може би по-голяма от колкото всъщност се полагало да бъде в тази ситуация.

Деян Донков, който бил на събитие, веднага се прибрал, но случката оставила силен отпечатък.

Кръщенето на Христо се състоя на 4 юни, а на 23 юни той отпразнува първия си рожден ден в семейна обстановка с "балони с хелий, торта и подаръци".

Най-ужасното преживяване на Радина било с бебето

Радина сподели още, че Деян много ѝ помагал от самото раждане на Христо. "Без него нямаше да се справя с тревогите и притесненията си", сподели актрисата, като разказа, че всички са били взаимносвързани в този момент - Донков хранел нея, а тя - Христо.

Когато мъничкият Христо бил на 3-4 месеца, Радина се явила на кастинга за филма "12 а" и се уговаря с екипа, че ще ѝ осигурят каравана, за да може детето да е до нея и да го кърми. Деян също бил с нея през всичките снимачни дни, за да се грижи за Христо.

На 10 месеца ѝ се наложило да отбие Христо заради репетициите с Маргарита Младенова в СФУМАТО, което се оказало много тежък момент за нея и за детето.

Семейството прекарва лятото в каравана на морето.

Радина се е прибрала за кратко в София заради ангажимент, но скоро пак заминава, тъй като морският въздух се отразява много добре на Христо и той се чувства прекрасно там.

Най-ужасното преживяване на Радина било с бебето


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Корковата тапа

    2 0 Отговор
    Ъмчи като е калпава, ще падне. Мое ли да мъкнеш бебе и на не внимаваш де одиш?